Početna » ŠIJAN IZVEO SINA IZ PORODILIŠTA! Ponosni tata došao praznih ruku, a niko ne veruje kako Bojana izgleda nakon porođaja!

ŠIJAN IZVEO SINA IZ PORODILIŠTA! Ponosni tata došao praznih ruku, a niko ne veruje kako Bojana izgleda nakon porođaja!

by admin

Naslednik Goce Božinovske, Mirko Šijan došao je po suprugu Bojanu i drugog sina Vukana u porodilište.

 Mirko Šijan izveo Bojanu i sina iz porodilišta
Izvor: Instagram/miresijan

Supruga Mirka Šijana, Bojana porodila se 16. januara na rođendan svekrve Goce Božinovske kojoj je podarila najlepši poklon – drugog unuka kom su ponosni roditelji dali ime Vukan. U porodičnoj kući u Surčinu organizovano je veliko slavlje, a sada je došao trenutak da tata izvede suprugu i sina iz porodilišta.

Mirko je po suprugu Bojanu i sina Vukana došau u porodilište GAK “Narodni front”. Stigao je bez cveća i poklona, ali je ipak od Bojane dobio poljubac, što navodi da ipak nije došao baš praznih ruku. Raspoložen i nasmejan izašao je iz porodilišta noseći sina Vukana u nosiljci.

Mama Bojana izgledala je srećno i veoma sveže iako se tek porodila, a mnogi nisu mogli da poveruju kakvu liniju ima samo nekoliko dana nakon porođaja. Nisu se mnogo zadržavali, odmah su sina smestili u kola i uputili se u Surčin, gde će ih dočekati stariji sin Zoran, i ponosna baka Goca.

Bojana Rodić rodila je prvog sina u avgustu 2021. godine, kom su dali ime Zoran po pokojnom Mirkovom ocu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar