Početna » “SRČANI UDAR JE NAJBOLJA STVAR KOJA MI SE DOGODILA” – Slavnom glumcu je to promenilo život u potpunosti: Imao sam sreće!

“SRČANI UDAR JE NAJBOLJA STVAR KOJA MI SE DOGODILA” – Slavnom glumcu je to promenilo život u potpunosti: Imao sam sreće!

by admin

Slavni glumac Antonio Banderas istakao je da je 2017. godina bila prekretnica u njegovom životu.

 Antonio Banderas posle srčanog udara promenio život
Izvor: YouTube/Printscreen/The Late Show with Stephen Colbert

Holivudska zvezda Antonio Banderas preživeo je srčani udar 2017. godine, a sada je progovorio o svemu kroz šta je prošao i šta je iz toga naučio. On je istakao da se njegov život od tada značajno promenio.

“Naterao me je da cenim život na potpuno drugačiji način i na mnogo snažniji način. Promenio je moj život u potpunosti i zauvek. Ipak sam imao sreće jer vas srčani udar može ubiti baš ovako… Na neki način, to je jedna od najboljih stvari koja mi se dogodila u životu, doživeti srčani udar“, rekao je on.

Banderas je bio hitno prebačen u bolnicu nakon što je zadobio bolove u grudima tokom treninga. Kasnije se ispostavilo da je imao srčani udar. Kako se navodi, njegova tadašnja devojka Nikol Kimper mu je zapravo spasila život, jer mu je tokom napada dala najjači Aspirin, koji je slučajno kupila dan ranije zbog glavobolja.

On je, posle ovog strašnog trenutka u životu, prestao da konzumira cigarete i alkohol, a više puta je naveo da je 2017. godina označena kao prekretnica u njegovom životu. Antonio je, inače, 2020. godine bio zaražen koronavirusom, što je saznao baš na svoj 60. rođendan. Na sreću, prošao je bez težih posledica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar