Početna » SRPSKI PEVAČ JE ŠANKER U BARSELONI: Radi sa sestrama i ne vraća se u Srbiju – “Kad vidim polusvet iz rijalitija…”

SRPSKI PEVAČ JE ŠANKER U BARSELONI: Radi sa sestrama i ne vraća se u Srbiju – “Kad vidim polusvet iz rijalitija…”

by admin

Glumica Tamara Dragičević je na odmoru snimala pevača Aleksu Jelića koji joj priprema piće

 Aleksa Jelić radi u restoranu u Barseloni
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Sin člana Ju grupe je svojevremeno medijima otkrio da je pre korone sa sestrama od strica otvorio restoran, u kojem radi kao barmen, što je Tamara i uslikala. Aleksa je već na početku poslovanja doživeo veliki peh. Samo tri nedelje posle otvaranja morao je da zatvori lokal zbog pandemije korona virusa, te je bio onemogućen da zarađuje.

“Nakon višemesečnih radova restoran je otvoren 24. februara u srcu Barselone. Radio je samo tri nedelje jer je od 14. marta, dana kada je proglašeno vanredno stanje, zatvoren kao i svi drugi ugostiteljski objekti”, rekao je Jelić pre dve godine i otkrio da je sa sestrama uložio veliki trud i novac u ovaj biznis.

Ovako izgleda Aleksa:

Izvor: Instagram / tamaradragicevic

U određenim godinama se vuku i određeni potezi. Ništa nisam zamenio, jer jednom pevač, ceo život pevač, jednom baletski igrač, ceo život igrač. Samo sam na postojeće dodao još jednu moju mogućnost, a to je mala porodična manufaktura. Aleksa Jelić je nedavno otkrio zašto nema želju da dođe u Srbiju.

“Što se narednog perioda tiče, želje za posetu Srbiji nemam. Pogotovu kada vidim u šta se pretvorila zemlja, ljudi u njoj, polusvet iz rijalitija koji postaju uzori mladima, folkeri koji se nazivaju šou-zabavljačima“, rekao je Jelić, koji se nedavno na društvenim mrežama oglasio i povodom incidenta u novogodišnjoj noći kada je potonuo splav Fristajler.

Aleksić je tada napisao: “I ja bih potonuo da sam slušao taj krš od muzike“.

Slični članci

Ostavite komentar