Početna » SVI DETALJI SORAJINOG ŽIVOTA I TRUDNOĆE! Starleta u 9. mesecu, čeka dete sa BIZNISMENOM – evo gde će se PORODITI!

SVI DETALJI SORAJINOG ŽIVOTA I TRUDNOĆE! Starleta u 9. mesecu, čeka dete sa BIZNISMENOM – evo gde će se PORODITI!

by admin

Soraja Vučelić je u devetom mesecu trudnoće, a sada je otkriveno i gd eće se starleta poroditi.

 Soraja trudna detalji
Izvor: Soraja/Instagram

Svoj život, ali ni izabranika ne želi da eksponira javnosti, te je ugasila sve društvene mreže. Izvori za medije naveli su da čeka dete sa biznismenom, kao i da je na njegov nagovor zatvorila naloge na internetu. Otac njenog deteta nije iz javnog sveta, a sada je otkriveno još detalja njenog života.

“Soraja se odavno povukla iz javnosti i živi drugačijim, mirnijim i stabilnijim načinom života. Turbulentan period je iza nje. Čeka bebu i maksimalno je posvećena trudnoći i dolasku sina na svet. Verujte mi da uživa i da je ne zanima apsolutno ništa osim roditeljstva. Čim je saznala da će postati mama, ugasila je profile na društvenim mrežama i posvetila se porodici. Sećam se, kad je saznala da je trudna, njenoj sreći nije bilo kraja. Prija joj blagosloveno stanje i sada jedva čeka dolazak sina”, kaže izvor blizak Vučelićevoj.

Starleta se neće poroditi na Balkanu, a pričalo se da živi u Hrvatskoj.

“Ona od letos živi u Švajcarskoj. Tamo će se i poroditi, u jednoj privatnoj bolnici. Kod izabranog lekara je vodila trudnoću, koja je protekla u najboljem redu. Bukvalno je nije osetila. Viđala se samo s najbližim prijateljima, kojima i veruje, i zato se i nije saznalo sve do sada da je u blagoslovenom stanju. Sve je promenila u svom životu i nije želela da u javnosti govori o njenoj trudnoći. Ne znam kako će reagovati kada pročita da se saznalo da će postati mama, jer je to želela da sačuva za sebe i svog partnera. On nije javna ličnost i nema nameru da se eksponira. Važno je da je njima lepo, da su zadovoljni i da svoju privatnost žele da sačuvaju za sebe. Zato je i zahtevala da se o njenoj trudnoći ne priča previše. Soraja je srećna i jedva čeka da postane mama”, završava isti izvor, dok Soraja nije bila dostupna za komentar.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Kurir)

Slični članci

Ostavite komentar