Početna » TRAŽIĆU PAUZU OD 9 MESECI! Popović otkrio da Marija Šerifović planira bebu – Trudna možeš da sediš u Zvezdama Granda!

TRAŽIĆU PAUZU OD 9 MESECI! Popović otkrio da Marija Šerifović planira bebu – Trudna možeš da sediš u Zvezdama Granda!

by admin

Saša Popović je u emisiji otkrio neke privatne stvari iz života Marije Šerifović, s kojom godinama sarađuje u Zvezdama Granda.

 Marija Šerifović planira bebu
Izvor: TV Pink

Pevačica Marija Šerifović je već duže od deset godina deo Zvezda Granda, u kojem je član žirija i mentor, te odlučuje od sudbini kandidata zajedno sa svojim kolegama. Često s mamom Vericom komentariše dešavanja u takmičenju, a naročito Sašu Popovića kojeg smatraju velikim radoholičarem koji istom energijom zrači već decenijama. Osim verbalnih sukoba, često ima i anegdota sa snimanja i iz emisije, a Popović se prisetio jedne. 

“Moram za Maru da kažem. Pre tri godine joj kažem ‘radimo ovo’, a ona: ‘Još sledeće godine i nema više, beba’. Aha, dobro. Sledeće godine isto: ‘Radimo još ove godine, beba’. I ove godine, još ovu radimo. Sad ako je pitam radi li sledeće godine, kazaće: ‘Ne, dve bebe’“, ispričao je Popović anegdotu s Marijom Šerifović u emisiji “Zvezde Granda – Specijal”.

Izvor: TV Pink / screenshot

Kad bude došao taj trenutak, ja ću da tražim pauzu od devet meseci, jer sam to zaslužila“, prokomentarisala je pevačica, a on njoj na to: “Ti si luda, kao trudna ne treba da ideš na koncerte, putovanja. Ali sediš u Zvezdama Granda, sve što treba da radiš je da stiskaš taster. Uzmeš četiri kandidata kao Bosanac”. Dovedeš i bebu. Tvoje dete će biti sluhista. Kako kandidat prođe, beba da glas. Ako je tebi teško, ja ću da guram kolica, da stavljam mleko, cuclu…”

Kad smo kod deteta, šta bi volela, devojčicu ili dečaka?“, pitao je u jednom trenutku, a Marija je odgovorila samo: “Zdravo dete“.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar