Početna » USRED EMISIJE JOJ JAVILI DA JOJ JE SIN IMAO OZBILJAN POTRES MOZGA! Sanja Kužet – “I dalje smo morali da se smejemo”

USRED EMISIJE JOJ JAVILI DA JOJ JE SIN IMAO OZBILJAN POTRES MOZGA! Sanja Kužet – “I dalje smo morali da se smejemo”

by admin

Sanja Kužet i njen kolega Voja Nedeljković prisetili su se jedne neprijatne situacije kada su voditeljki usred emsije javili da joj je sin imao potres mozga.

 Sanji Kužet usred emisije javili da joj je sin imao potres mozga
Izvor: Instagram/sanja_kuzet

Naša TV lica su nebrojeno puta pokazala koliki su profesionalci u svom poslu, te da kada imaju stresne, ali i bolne situacije, oni se ponašaju kao da je sve u najboljem redu. I dok u njihovim srcima vlada tuga, putem malih ekrana deluje kao da je sve u najboljem redu i trude se da ne skidaju osmeh sa lica.

Baš takva situacija se dogodila i voditeljki takmičenja “Zvezde Granda”, Sanji Kužet koja je tokom emisije saznala da joj sin ima potres mozga. Iako je bila u neznanju kako je njen sin, ona je morala da se smeška, kako bi emisija neometano tekla i niko ne bi primetio njeno neraspoloženje.

Imali smo situaciju da je Sanjin stariji sin pao i polomio glavu. U tom trenutku smo snimali emisiju, a Sanju je zvala majka i rekla joj šta se desilo. Zvao sam moju suprugu koja je u medicini i zna lekare, pa su oni dalje zvali Sanju, sve se to dešavalo tokom snimanja. Upravo u tom trenutku Sanja je izlazila na scenu“, prisetio se Voja, a Sanja je naglasila da je to samo jedna od teških situacija koju je podnela.

Imao je u tom trenutku ozbiljan potres mozga. To je bila samo jedna od situacija, ali kada gledate emisiju, nemate pojma šta se desilo. To je jedna od stvari koje prosto moramo da sakrijemo. Tokom snimanja svih ovih godina izgubili smo mnoge drage ljude, imali smo ozbiljne lične gubitke”, objasnila je šarmantna voditeljka i dodala da je bilo mnogo trenutaka kada su bili emotivno rastrojeni, ali su i dalje morali da se smeju, kao i da “šou mora da ide dalje”.

Sanja Kužet je u skladnom braku sa Nemanjom Živojinovićem sa kojim ima sina Strahinju, ali pre braka sa Nemanjom, Sanja je bila u zajednici sa Zoranom Piperom, član obezbeđenja na Pinku, sa kojim ima sina Andriju. Malo ko zna da joj je kuma na prvom venčanju bila velika folk zvezda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar