Početna » UZIMAO SAM 5 GRAMA HEROINA DNEVNO, A OTAC SE VIŠE ZABRINUO KADA SAM ODLAZIO U CRKVU! Nikola Pejaković o bolnim detaljima

UZIMAO SAM 5 GRAMA HEROINA DNEVNO, A OTAC SE VIŠE ZABRINUO KADA SAM ODLAZIO U CRKVU! Nikola Pejaković o bolnim detaljima

by admin

Popularni glumac Nikola Pejaković od javnosti nikada nije krio da je u prošlosti imao problema sa narkoticima, a sada se prisetio i jednog detalja iz porodičnog doma.

 Nikola Pejaković o narkoticima
Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Nikola Pejaković Kolja koji je dugo vremena bio u paklu droge govorio je na tribini “O borbi sa pomislima” o svom problemu. Otkako se izlečio često govori o svemu što je prošao, a sada je ispričao je zanimljiv trenutak iz porodičnog doma koji pokazuje koliko su roditelji nesvesni problema svoje dece. On je rekao da se njegov otac više za njega zabrinuo kada je počeo da ide u crkvu nego kada je bio na heroinu.

Kad sam došao na 5 grama heroina, u nekim fazama je to zaista bilo ozbiljno, moj otac se više zabrinuo za moje zdravlje kad sam ja počeo da odlazim u crkvu nego kad sam bio na heroinu. On je mojoj majci rekao: ‘Šta se ovo dešava, bio je baš lep narkoman i normalan mladić’“, rekao je Nikola Pejaković.

Glumac je ranije govorio o okretanju ka Bogu – “Okrenuo sam se Bogu kad sam pao na dno. Kad sam se našao u jarku. Srbin ide u crkvu kad počne kiša. Nije to usamljen slučaj. Ima ta priča da narkomani odu u neku vrstu vere, ali mislim da to nije sasvim tačno. Čovek traži izlaz i lek za svoju boljku. Pravoslavlje je snaga kojom to može da se savlada. Kad je moj ego bio stucan, kad sam video da nemam izlaz, tako sam ja počeo da pretresam svoj život, svoja uverenja. Tada sam shvatio da grešim”, izjavio je Pejaković pre nekoliko godina, a u jednom intervjuu je istakao da su njegova iskušenja bila vezana za Beograd.

“Meni je narkomanija bila najveći problem. I ta iskušenja su bila vezana za Beograd, jer ja nisam mogao uopšte da hodam gradom a da nisam ‘sređen’. U Beograd sam došao čistog srca da studiram. A onda mi je Beograd postao izvor heroina. Krajeve grada sam vezivao za dilere. Tako sam gledao na Beograd, a ne kao na grad Slobe Selenića, Jovana Hristića”, rekao je tada Pejaković i dodao:

“Da li ima Boga? Ja se nadam. To mi je jedina nada. Ako nema vaskrsenja onda je sve ovo besmisleno. Onda smo mi neki mravi… I onda ništa. Ako nema vaskrsenja onda nema smisla živeti jer ono je jedini događaj koji čoveka može da raduje. Sve drugo ne bi smelo da ga raduje, ako smrt pobeđuje”, rekao je tada Pejaković koji je ispričao i kako su ga kolege Nikola Kojo, Dragan Bjelogrlić i Milorad Mandić Manda spakovali u bolnicu gde je proveo 12 dana i prvi put se skinuo sa heroina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar