Početna » ZBOG NJE JE IZBIO SKANDAL U EMISIJI: Popović joj dao otkaz, a dečko pretukao u 4. mesecu – ovako danas izgleda Ljubinka

ZBOG NJE JE IZBIO SKANDAL U EMISIJI: Popović joj dao otkaz, a dečko pretukao u 4. mesecu – ovako danas izgleda Ljubinka

by admin

Evo kako lepa Buba danas izgleda i čime se bavi.

 Kako danas izgleda Ljubinka Dobrosavljev
Izvor: YouTube/corvax111/screenshot

Lepa srpska voditeljka Ljubinka Buba Dobrosavljev, bila je zaštitno lice Grand parade, izdala je knjigu, oprobla se i u politici, a u sklopu partije bavila se borbom protiv nasilja nad ženama. Pre skoro jedne decenije prošla je kroz pakao kada ju je tadašnji dečko brutalno pretukao, nakon čega je izgubila bebu.

Ljubinka je tada otvoreno govorila o nasilju koje je doživela: “Tukao me je. Bila sam u četvrtom mesecu trudnoće. Ja sam preživela, ali beba nije.Bio je šarmantan. Došlo je do trudnoće. Htela sam da verujem da će sve biti u redu, iako smo se malo poznavali. Ali sam još na moru shvatila da je nervozna i labilna osoba. Nesigurna. Ništa u životu nije uspeo da dovrši do kraja. A stalno je ponavljao da je savršeno psihički zdrav. U sedmoj nedelji trudnoće postao je agresivniji. Nije bio sposoban da se nosi sa činjenicom da će postati otac. Odlučila sam da odem sa mora, jer je, na primer, insistirao da se vozim motorom, što mi je bilo zabranjeno zbog trudnoće. Htela sam kući, ali se on nije složio. Moja majka se umešala i uspela je da ga nagovori da me pusti. Došla sam da razmislim šta ću dalje”, pričala je tada Buba i otkrila kako je došlo do nasilja.

“Saopštila sam mu da ne mogu da živim u prostoru gde smo živeli, jer tu nije bilo ni bele tehnike, niti mogućnosti da se hranim kao trudnica. Njegovo stanje se pogoršavalo, a ja sam bila izolovana, bez interneta i telefona. Osećala sam se loše i rešila sam da ga ostavim, rekavši da idem kod majke dok ne nađemo rešenje. Tada me je napao. Gurnuo me je, pala sam na stomak, imala podlive. Udarao me je po glavi. Okrenuo me je. Strašno mi je da pričam o tome… Počeo je da me davi. Ostajala sam bez vazduha. Poslednje čega se sećam su reči: „Ubiću te, odrobijaću te u CZ-u!“ On se osvestio u jednom trenutku i pobegao iz stana. Bila sam užasno uplašena za sopstveni život, zvala sam sestru da dođe po mene. I sada sam uplašena, ali više ne želim da ćutim”.

Ljubinka je svojevremeno radila i kao voditeljka emisije Zvezde Granda, a nakon superfinalne emisije 2011. godine u kojoj je pobrkala brojeve kandidata i pored toga načinila drugi niz grešaka, dobila je otkaz, a sada se povukla iz medija i piše knjige Buba je pre 12 godina vodila superfinale Zvezde Granda sa voditeljem Vladom Stanojevićem, ali je napravila greške preko kojih nisu mogli da joj pređu.

“Osim što je u gotovo svakoj rečenici koristila reč superfinale, konstantno je grešila, a vrhunac se dogodio kad je pomešala brojeve kandidata, zbog čega se jedan od roditelja pojavio iza scene i nasrnuo na Vladu pitavši zašto je ‘onoj glupači’ dao mikrofon, a onda se požalio i Saši Popoviću”.

Ljubinka nije aktivna na društvenim mrežama, ali je pre dve godine objavila par fotografija iz kojih su pratioci zaključili da se bavi slikarstvom. Pogledajte kako danas izgleda:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO, Puls)

Slični članci

Ostavite komentar