Početna » “ŽIVELA SAM U ZABLUDI, ZNAŠ KAKO VOLE KLINCI?” Jovana priznala da joj se udvaraju mlađi i ŠOKIRALA izjavom o prevari!

“ŽIVELA SAM U ZABLUDI, ZNAŠ KAKO VOLE KLINCI?” Jovana priznala da joj se udvaraju mlađi i ŠOKIRALA izjavom o prevari!

by admin

Voditeljka Jovana Jeremić komentarisala je temu prevare u braku, a zatim priznala i da joj se udvaraju mlađi momci.

 Jovana Jeremić o mlađim udvaračima i pevarama
Izvor: Pink screenshot

I dok svi bruje o tegli koja je navodno pomogla Šakiri da Pika uhvati u prevari sa studentkinjom Klarom Čijom Marti, voditeljka Jovana Jeremić iskoristila je ovu situaciju da u svojoj emisiji pokrene temu prevare. Ona je jasno istakla da postoji razlika između prevare i varanja, što je i svojim gostima objasnila, a navela je i da smatra da mlađi muškarci “bolje vole” od starijih.

Ja sam živela u zabludi, znaš kako vole klnici?! Mislim na mlađe, živela sam u zabludi. Opseda te 24 sata, to je pažnja. Klinci 94 mi se udvaraju, ima i mlađih“, rekla je Jovana, koja ističe da nije svetica i da je prošla i uloge koje nisu za pohvalu. Govoreći o krahu braka Šakira i Pikea, Jovana se osvrnula na svoju filozofiju o varanju i prevarama.

“Prevara je kada ti se omakne, a varanje je kada to traje ciklično. Nije je k*esnuo jednom i ide dalje, bože moj, neće brak da se raspadne zbog ku*ve, ali on je nju varao dve godine. Seks mogu da oprostim, ali emociju nikad”, rekla je Jeremićeva koja je nedavno priznala da je za novi stan pukla 200.000 evra i ostala bez kinte.

Pogledajte i kako je Jovana sve jednom prilikom šokirala kada je u studiju ostala samo u gaćama:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar