Početna » GLUMIO U “HAJDE DA SE VOLIMO” I BIO ZALJUBLJEN U BRENU! O njihovom susretu je pričala, a ono što joj je rekao će PAMTITI

GLUMIO U “HAJDE DA SE VOLIMO” I BIO ZALJUBLJEN U BRENU! O njihovom susretu je pričala, a ono što joj je rekao će PAMTITI

by admin

jedno od većih ostvarenja Saše Petrovića, koji je preminuo u 61. godini, bilo je i u filmu “Hajde da se volimo”.

 Saša Petrović Hajde da se volimo bio zaljubljen u lepu Brenu
Izvor: Youtube/PrintScreen

Publici će ostati prepoznatljiv po ulogama u filmovima “Ničija zemlja”, “Ovo malo duše”, “Život radnika”, “Hajde da se volimo”, “Kuduz”, “Istočno od istoka”, “Prokleta je Amerika”, “Ničija zemlja”, “Gori vatra”, ” Leto u Zlatnoj dolini”, “Nafaka”. Upravo jedno od najvećih ostvarenja bio je film u kojem je igrao sa Lepom Brenom.

Sašu mnogi pamte kao Čakija iz filma “Hajde da se volimo”. Glumac je u filmu bio ludo zaljubljen u Lepu Brenu, poslednjih 15 godina svog života nije davao intervjue. Saša je živeo povučenim životom, a sa Brenom se posle mnogo godina sastao pre šest godine u jednom šouu u Bosni.

“Sanjala sam da sam ga srela negde u Švajcarskoj, na autoputu. Sanjam da ga vidim i verovala sam da ću ga ponovo sresti”, bila je ushićena Brena zbog susreta sa čuvenim Čakijem, dok je on u svom maniru izveo skeč u kojem je rekao.

“Zbog tebe imam problema, 10 godina te ganjam. Ne može ni CIA da te nađe”, poručio joj je Saša tada.

Izvor: youtube/n1

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar