Početna » GLUMAC PROLAZIO SPUŠTENE GLAVE, A ONDA JE SHVATIO: Pogledajte snimak koji je istopio Internet – “Vi to meni?!”

GLUMAC PROLAZIO SPUŠTENE GLAVE, A ONDA JE SHVATIO: Pogledajte snimak koji je istopio Internet – “Vi to meni?!”

by admin

Abraham Mari je apolutna zvezda Tvitera!

Mari Abraham je američki glumac koji je zadobio najviše pažnje na crvenom tepihu nedavno održane manifestacije dodele nagrada Zlatni globus. Iako su brojne lepotice, kao i svake godine, šetale u skupocenim toaletama koje su više otkrivale nego pokrivale, a onda bile proglašene za “najgore“, pažnju tviteraša ukrao je neko drugi…

U pitanju je Mari Abraham (83), glumac koji je igrao u “Skarfejsu” i dočarao Salijerija u filmu o Mocartu, koji trenutno igra u hit seriji “Beli lotus”. Razlog zašto mu celi Internet “skida kapu” je trenutak kada je prolazio crvenim tepihom na putu ka sali, gledao pravo ispred sebe, a onda shvatio da buka koju čuje nije slučajna…

Kao i svaki put kada se održava neka svečanost, iza paparaca su i fanovi glumica i glumaca, a ovi sa snimka su vikali njegovo ime. Abraham je zastao, pogledao ih zbunjen i kada je shvatio da viču njegovo ime, poslao im poljubac i pozirao. Pogledajte njegovo iznenađenje na licu kada je video da za njega vlada interesovanje:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar