Početna » BILA SAM U VELIKOM BRATU, PRODUCENT ME JE DRŽAO NA VRATIMA: Karleuša o ulasku u rijaliti – “Najgore iskustvo u životu!”

BILA SAM U VELIKOM BRATU, PRODUCENT ME JE DRŽAO NA VRATIMA: Karleuša o ulasku u rijaliti – “Najgore iskustvo u životu!”

by admin

Pevačica Jelena Karleuša se nakon posta o rijalitijima u Srbiji prisetila svog učešća

 Jelena Karleuša
Izvor: Instagram

Pre 14 godina, pevačica Jelena Karleuša je ušla u VIP izdanje rijalitija Veliki Brat, koji se tada emitovao na Pink televiziji. Jelena, koja je tada bila u drugom stanju sa drugom ćerkom, pridružila se ekipi u kojoj su bili pokojni reper Dalibor Andonov Gru, Filip Kapisoda, Dragan Marinković Maca koji se šalio da je dete njegovo, ali i Miki Đuričić s kojim se isto veče posvađala.

Nedavno je Jelena dala svoje mišljenje o rijaliti učesnicima u Srbiji, nazvala ih “ljudima sa margine“, a sada se prisetila i učešća u Velikom Bratu.

“Bila sam 24 sata u VIP Veikom bratu, kada je bio najpopularniji, najgledaniji rijaliti na planeti i kada su u rijaliti ulazile najveće i najintrigantnije zvezde. Bukvalno su se otimali ljudi sa vrha da budu tamo. Ja sam ušla na jedan dan i to je moje najgore iskustvo u životu. Sećam se da sam ušla u jednu tajnu sobu i producent koji je trebalo da otvori ta dupla vrata i da me pusti da izađem je stao ispred vrata i počeo da me ubeđuje da ostanem, da je strašna gledansot i da ostanem još jedan dan. Ja sam bila u kućnoj haljini i bosa, svom snagom sam ga gurnula, trudna, da se pomeri da izađem iz tog pakla. S druge strane, moja majka je bila u rijalitiju, ona je uživala u tome. Ali ona je bila velika dama i gospođa i svi su je upoznali kao divnu ženu, sa drugačije strane”,  rekla je Jelena za Telegraf.

Podsetite se i Jelenine svađe s Mikijem Đuričićem, koji ju je pitao “zašto i dalje peva kada je puna para”:

Svađa Jelene Karleuše i Mikija
Izvor: YouTube/velikibratvip

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar