Početna » PRE DVE GODINE JE OBJAVILA SLIKE KOJE KIDAJU SRCE, DANAS OPET SLAVI: Kontroverzna manekenka rodila treće dete pevaču

PRE DVE GODINE JE OBJAVILA SLIKE KOJE KIDAJU SRCE, DANAS OPET SLAVI: Kontroverzna manekenka rodila treće dete pevaču

by admin

Džon Ledžend objavio lepe vesti, otkrio da se manekenka Krisi Tajgen porodila, ali ne i pol bebe

 Porodila se Krisi Tajgen
Izvor: Instagram/screenshot/chrissyteigen

Manekenka Krisi Tajgen, koja je u septembru 2020. godine na društvenim mrežama objavila da je izgubila dete, ponovo se ostvarila u ulozi mame.

Krisi je na svet donela brata ili sestru četvorogodišnjem Majlsu i šestogodišnjoj Luni, objavio je ponosni tata, pevač Džon Ledžend i otkrio da “poslednjih dana nije spavao, ali da je sada presrećan”.

Krisi i Džon su pre dve godine izgubili sina Džeka, a vest o tragičnom gubitku objavili su na društvenim mrežama uz slike iz bolnice.

“Uprkos mnogim transfuzijama krvi, beba nije uspela da dobije sve što joj je potrebno da preživi. Nismo uspeli da zaustavimo krvarenje. Šokirani smo i osećamo duboku bol zbog gubitka. U svojim najmračnijim danima tugovaćemo, ali ćemo se i jače zagrliti i voleti pa ćemo tako i proći kroz sve ovo”, napisala je tada.

Iako je tri meseca nakon gubitka bebe izjavila da više nikada neće biti trudna, lepe vesti su je razuverile. Manekenka je često na udaru kritika i negativnih komentara zbog raznoraznih izjava i poteza, poput onog kada je gola pozirala sa sinom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar