Početna » AKO NISTE MOGLI DA SASTAVITE KRAJ S KRAJEM, ODAHNITE! Ovim znacima će SVANUTI – uspesi na svakom polju, evo i kada!

AKO NISTE MOGLI DA SASTAVITE KRAJ S KRAJEM, ODAHNITE! Ovim znacima će SVANUTI – uspesi na svakom polju, evo i kada!

by admin

Astrologija otkriva kojim znacima prestanak retrogradnog hoda Marsa donosi sreću.

 Prestanak retrogradnog Marsa 12 januara 2023 godine
Izvor: Shutterstock/agsandrew

Još 20. avgusta prošle godine, Mars je ušao u Blizance, a tako će ostati sve do 25. marta 2023. godine. Nije uobičajeno da jedna planeta provede toliko vremena u jednom znaku, a to se trenutno dešava zbog retrogradnog hoda Marsa, koji će trajati do 12. januara. Ovakvo kretanje je mnogima otežalo koncentraciju i donelo svađu i probleme u komunikaciji.

Ukoliko ste poklekli, izgubili volju i prestali da budete optimistični, sigurno ste rođeni u nekom od znakova koji slede u nastavku. U četvrtak ćete konačno osetiti boljitak. Postaćete poletni, dobićete motivaciju i novu energiju. Horoskop otkriva koji znaci će osetiti najveće olakšanje:

BLIZANCI

Retrogradni Mars je u vašem znaku, a to znači da je sigurno imao najveći uticaj na vas. Možda ste osećali da ne možete da predahnete, što je rezultiralo brojnim konfliktima, nervozom i pesimizmom. Kada Mars prestane sa svojim retrogradnim hodom, počećete da ostvarujete sve ono što želite. Nazdravite, pred vama su novi počeci!

DEVICA

Mnoge Device nisu uspele da ostvare ciljeve tokom proteklih nekoliko meseci, zbog čega su se suočile sa neuspesima. Zato su odlučile da pojačaju stepen odgovornosti, ali ih je stres nadvladao. Direktan hod Marsa donosi olakšanje u četvrtak i učiniće da postavite nove, dugoročne cilje koje ćete sa lakoćom ostvariti. Radujte se novoj energiji!

RIBE

Retrogradni Mars je u ljudima rođenih u znaku Riba probudio mnoge emocije. Falila im je podrška bliskih ljudi, a velika je verovatnoća da su se suočili sa porodičnim problemima koji su ih iscrpeli. Sada ćete konačno osetiti ko je uz vas i ko vam pruža vetar u leđa, a to će vam pomoći da se upustite u nove poduhvate i izazove. Spremite se!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)

Slični članci

Ostavite komentar