Početna » 3 ZNAKA HOROSKOPA ODBROJAVAJU DO KRAJA FEBRUARA: Mesec počeo turbulentno, a HAOS TEK SLEDI – svađe i pogrešne odluke!

3 ZNAKA HOROSKOPA ODBROJAVAJU DO KRAJA FEBRUARA: Mesec počeo turbulentno, a HAOS TEK SLEDI – svađe i pogrešne odluke!

by admin

Astrologija otkriva za koje horoskopske znake je februar najgori mesec!

 horoskop
Izvor: Shutterstock/Bits And Splits

Dok su mnogi željno iščekivali kraj januara, koji je poznat kao najduži mesec u godini, drugi su fokusirani na njegovog sledbenika. Iako ima najmanje dana, februar će se pojedinim ljudima činiti kao večnost. Mnogi će iskusiti nove prilike i iskustva, dok će drugi želeti da se što pre završi. Horoskop otkriva kojim znacima je ovaj mesec počeo turbulentno i na kojim poljima im tek donosi haos:

DEVICA

Device su ovog meseca fokusirane na bezbroj obaveza. Imaće osećaj da su preopterećene, da neće moći da predahnu i to u jednom trenutku može da ih slomi. Umor i tenzija dovešće do velikog umora, a negativnu energiju prenosiće na najbliže ljude. Obratite pažnju na posao, bićete skloni greškama, dok ćete na privatnom planu biti kao zapeta puška – spremni na konflikt u bilo kom trenutku. Izbegavajte donošenje važnih odluka i čuvajte se ishitrenih reakcija.

STRELAC

Strelčevi će biti fokusirani na posao, ali će se dogoditi događaji koji im se ni malo neće dopasti. Zbog toga lako mogu da uđu u sukob sa kolegama ili nadređenima, a mučiće ih finansijska situacija. Horoskop vas savetuje da maksimalno uštedite, jer predviđa neplanirane troškove i hitne situacije. Ljubavno polje je takođe napeto, ali sve do 20. februara kada dolazi do boljitka.

LAV

Ljudi rođeni u znaku Lava biće prilično nervozni u ovom mesecu. Ukoliko im ne ide po planu, bolje se sklanjate, jer neće moći da obuzdaju bes. Često ćete ulaziti u konflikte, a horoskop vas savetuje da dobro obratite pažnju na rečenice koje izgovarate u afektu. Izbegnite donošenje važnih i naglih odluka. Promene u ljubavi se ne naviru, tek početkom narednog meseca očekujte pomirenje sa voljenom osobom.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)

Slični članci

Ostavite komentar