Početna » VOLEO BIH DA JE MAMA ZARADILA MILONE OD EKSPLICITNOG SNIMKA! Pamelin sin šokirao – “Trebalo je samo ugovor da potpiše”

VOLEO BIH DA JE MAMA ZARADILA MILONE OD EKSPLICITNOG SNIMKA! Pamelin sin šokirao – “Trebalo je samo ugovor da potpiše”

by admin

Proteklih dana Pamela Anderson privlači pažnju svetske javnosti zbog svojih memoara, kao i dokumentarca koji je objavljen na Netfliksu o njenom životu, a sada se oglasio i njen sin.

 Screenshot from 2023-02-01 18-33-11 copy.jpg
Izvor: Youtube/ extratv /screenshot

Najpoznatija plavuša na svetu vodila je buran život, a u seriji i svojoj knjizi pričala je i o ljubavnim odnosima. Poseban deo je posvetila Tomiju Liju za kog je istakla da je jedini muškarac kog je volela i sa kojim je dobila sinove Brendona Tomasa Lija i Dilana Džegera Lija koji su joj velika podrška. Tolika, da je jedan od njih izjavio da im je žao što njihova majka nije profitirala od eksplicitnog snimka koji je izašao u javnost, a koji su napravili njen bivši suprug i ona.

“Voleo bih da je zaradila nešto novca”, rekao je Brendon Tomas i dodao: “Zaradila bi milione dolara da je samo potpisala jedan ugovor“. Kako tvrdi, umesto toga, njegova majka je sedela bez novca i gledala kako joj karijera nestaje.

On je napomenuo da je Pamela većinu života provela u dugovima, a da je Brendon morao da se nosi sa lošim komentarima dok je odrastao – “Kad sam bio dete, uvek sam mislio da svi znaju stvari o mojoj porodici i meni koje zapravo ne bi trebalo da znaju. Svi su znali tu prljavu malu tajnu o mojoj porodici”, rekao je Brendon, koji je znao da se potuče u školi kada bi neko loše komentarisao njegovu majku.

Izvor: Profimedia

Dilan je takođe komentarisao snimak, te istakao da njegova majka nije želela da zarađuje na tome jer joj je karijera uvek bila na prvom mestu. Zbog eksplicitnog snimka Pamela je čak bila i na suđenju. Ovaj kućni video ukraden je iz njihovog doma i ilegalno prodat širom sveta.

Na suđenju su muškarci gledali njene ekplicitne fotografije, te komentarisali da nema pravo na privatnost jer se slikala za “Plejboj”. U to vreme je bila trudna sa Dilanom. Nakon sminka započeli su problemi s Tomijem, koji je postao nasilan. Jednom prilikom uništio je njenu prikolicu na setu “Čuvara plaže”, a neprestano ju je i kontrolisao. Nakon nekog vremena postao je i fizički nasilan, a na kraju je bio osuđen na zatvor u trajanju od šest meseci. Pamela je u dokumentarcu priznala da je jedino Tomija istinski volela, te da bi radije bila sama nego sa nekim ko nije otac njene dece, jer je svesna da sve drugo propada zbog tog njenog stava.

Pamela je na premijeri zablistala u “vatreno” crvenoj haljini:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar