Početna » Penelope Kruz u španskoj drami „Na margini“ na platnima domaćih bioskopa

Penelope Kruz u španskoj drami „Na margini“ na platnima domaćih bioskopa

by admin

Od argentinskog reditelja Huana Dijega Botoa u bioskope stiže socijalna drama Na margini (On the Fringe), sa Penelope Kruz i Luisom Tosarom u glavnim ulogama.

Nakon svetske premijere na prestižnom filmskom festivalu u Veneciji, potom projekcije na festvalu u San Sebastijanu 16. februara i u domaće bioskope stiže ostvarenje koje se osvrće na jedan dan u životima tri zasebna lika, pogođenih društvenim neprilikama.

Istražujući svojom pričom uticaj stalno prisutnih spoljnih, društvenih nestabilnosti na lične odnose film prikazuje uticaj ekonomske krize na parove, roditelje i decu. Napeta društvena drama Na margini prepliće tri priče ispričane tokom jednog dana.

Asusena ima 24h da spreči da njena porodica i ona budu izbačene iz svog doma od strane banke koja teži da vrati stan u svoj posed. Rafael je veoma posvećeni advokat i aktivista koji nastoji da reši ovakve, sve više prisutne tragedije modernog vremena.

Njegova supruga je u drugom stanju i potrebna joj je njegova pomoć, a on nakon što svedoči oduzimanju deteta od strane socijalnih radnika mora da odluči da li će se posvetiti potrazi za majkom ili će se usredsrediti na sopstvenu porodicu.

Teodora je baka koja traži svog davno izgubljenog sina, kako bi se oprostila od njega.

Reditelj Huan Dijego Bota, koji je i sam po vokaciji glumac, ističe da je morao biti na visini zadatka tokom snimanja filma u kojem uloge tumače glumici svetskog glasa, poput Penelope Kruz.

Slični članci

Ostavite komentar