Početna » “ANĐELKA SE UDAJE U TAJNOSTI” – Nakon vesti o trudnoći, reći će “da” najboljem drugu bivšeg muža – “On traži samo jedno”

“ANĐELKA SE UDAJE U TAJNOSTI” – Nakon vesti o trudnoći, reći će “da” najboljem drugu bivšeg muža – “On traži samo jedno”

by admin

Anđelka Prpić našla se u centru skandala kada je osvanula vest da navodno čeka dete sa najboljim drugom svog bivšeg muža, a sada mediji prenose i da se udaje.

 Anđelka Prpić se udaje u tajnosti
Izvor: ATA Images/Amir Hamzagic

“Anđelka nema nikakvih prepreka da ponovo stane na ludi kamen. Ona je zakonski razvedena, pa samim tim je i slobodna žena. Kada je saznala da je trudna, ona i Marko su se dogovorili da se venčaju u skorije vreme i da to urade u tajnosti jer su im preko glave natpisi u medijima, skečevi i šale na njihov račun na društvenim mrežama. Osim toga, njenom partneru jako smeta što se ona i dalje preziva Prpić, pa su se dogovorili da na venčanju uzme njegovo prezime”, rekao je izvor blizak glumici za pomenuti portal.

Prema njegovim rečima, Anđelka se navodno uveliko priprema da stane pred matičara, dok je pitanje da li će se na večnu ljubav zavetovati i u crkvi – “Oni se uveliko pripremaju za taj dan i sve detalje drže u strogoj tajnosti kako mediji ne bi izveštavali sa ovog događaja. Dan pre toga će kumovi znati gde će biti obavljeno venčanje, i to je to”.

Glumica je nešto ranije progovorila o aferi u kojoj se našla, kad je kao bomba odjeknula vest da navodno čeka dete sa najboljim prijateljem svog bivšeg muža – “Mislim da se normalan čovek ne navikava na te stvari. Zašto bi se navikao na ružno i primitivno? I ne želim sebi da se naviknem na to. Ali, s druge strane, nije stvar da ne vidimo od drveta šumu. Sad sam tema ja, sutra ćeš biti ti, nego je stvar poremećenog kompasa i sistema vrednosti, gde nije tema da li se izlio amonijak, nego je tema nešto potpuno drugo”, objasnila je ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar