Početna » BILA S NJIM 12 DANA, ON JOJ OSTAVLJA 10 MILIONA DOLARA: Bogataš i dalje opčinjen Pamelom – “Neka joj se nađe!”

BILA S NJIM 12 DANA, ON JOJ OSTAVLJA 10 MILIONA DOLARA: Bogataš i dalje opčinjen Pamelom – “Neka joj se nađe!”

by admin

Bivši muž Pamele Anderson otkrio da je napisao testament po kojem zvezdi serije “Čuvari plaže” pripada 10 miliona dolara njegovog bogatstva

 Pamela Anderson dobija 10 miliona dolara od bivšeg muža
Izvor: YouTube/Movieclips

Glumica i najpoznatija “Plejboj zečica” Pamela Anderson, šokirala je svetsku javnost pre tri godine, kada je objavljeno da se udala za producenta Džona Pitersa. Iznenadno venčanje nakon godina prijateljstva nije bilo ništa naspram vesti da se par razveo posle 12 dana braka.

Sada je bivši frizer i producent Džon Piters otkrio da je Pamela “uvek imala posebno mesto u njegovom srcu” i da ju je stavio u testament. “Uvek ću voleti Pamelu. Ovo nikada nisam nikome rekao, ni ona to ne zna, ali u testamentu je. Ostaviću joj 10 miliona dolara nakon smrti”, rekao je Piters magazinu “Varajeti” i dodao “To je za nju, trebalo joj ili ne”.

Piters i Pamela Anderson se znaju od 1989. godine, a nakon kratkog braka Pamela je isticala da se nikada zvanično nisu venčali, “da nema zle krvi” nakon raskida i da će ga “voleti do smrti”. Američki mediji ističu da je tokom godina poznantva Pamela od Pitera na poklon dobijala skupocene automobile, ali i “sitnice” iz Kartijea, kao i najnovije kreacije poznatih modnih kuća.

Pogledajte kako danas izgleda Pamela:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar