Početna » BIO SAM HOMOS*KSUALAC I NARKOMAN, ISTINA JE SAMO DA SAM MNOGO PIO! Željko Vasić otkrio kako mu je Gaga Nikolić pomogao!

BIO SAM HOMOS*KSUALAC I NARKOMAN, ISTINA JE SAMO DA SAM MNOGO PIO! Željko Vasić otkrio kako mu je Gaga Nikolić pomogao!

by admin

Pevač Željko Vasić progovorio je o čaršijskim pričama koje su se vezivale za njega, ali i priznao da je svojevremeno mnogo pio.

 Željko Vasić o problemu s alkoholom
Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Željko Vasić koji je jednom prilikom ispričao kako ga se pojedini ljudi sete samo kada pravi koncert kako bi im dao karte, otkrio je da je imao problem s alkoholom. On se vratio u prošlost i ispričao kako je došlo do toga da posegne za žestinom. Istakao je da je uz alkohol lakše podnosio svirke, a zatim otkrio koje su mu reči pokojnog glumca Dragana Gage Nikolića pomogle da se izbori s porokom.

Čuo sam svakakve čaršijske priče, koje nisu dospele do medija. Bio sam i homos*kualac i narkoman, ma svašta sam bio. Jedino od toga što je istina je da sam u jednom momentu mnogo pio. To je bio jedini moj problem u životu. Tad sam već živeo sa svojom suprugom, koja mi je tada bila devojka. To što sam ja pio nije nas remetilo. Dešavalo se noću, kada radim. Ne znam zašto sam pio, valjda da bih mogao sve to da podnesem, kad je krenuo fitilj da mi se smanjuje. Ne možeš trezan da trpiš pijane ljude. Jednostavno ne možeš! Moraš i ti malo da popiješ, a onda se pređe granica. Suštinski to nije dobro uticalo na mene. Nisam se dobro osećao”, priznao je Željko Vasić i otkrio zahvaljujući rečima kog glumca se oslobodio poroka.

“Samo se desilo. Imao sam priliku da upoznam Dragana Nikolića u jednom restoranu. Slučajno je bilo, drugu se porodila sestra i on je seo sa nama. On nije pio, a pošto sam ja slušao neke njegove intervjue gde je pričao da je pušio pet pakli cigareta dnevno, pitam ga: ‘Dragane, vi ne pušite?’, mi smo svi za stolom pušili, on kaže da je pušio sto cigareta dnevno. Tada sam ga pitao kako je ostavio, a on mi kaže: ‘Ne znam, jedno jutro sam se probudio i rekao ne mogu više’“, prisetio se pop pevač.

Željko Vasić je bio gost “Realne priče” na Kurir televiziji gde je ispričao zašto nikada nije snimio duet sa Anom Nikolić, kao i da li bi to sada voleo, a šta je rekao pogledajte u videu ispod:

02:08

ŽELJKO VASIĆ ISPRIČAO ZAŠTO NIKAD NIJE SNIMIO DUET SA ANOM NIKOLIĆ Otkrio i da li bi sada voleo da ima pesmu sa pevačicom
Izvor: Kurir televizija

Izvor: Kurir televizija

(MONDO/Una)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar