Početna » DOBIO BLIZANCE U 76. GODINI! Bivši muž Snežane Savić oženio njenu koleginicu – “Malo su mlađi od naše unuke”

DOBIO BLIZANCE U 76. GODINI! Bivši muž Snežane Savić oženio njenu koleginicu – “Malo su mlađi od naše unuke”

by admin

Glumica Snežana Savić jednom prilikom otkrila je u kakvim je odnosima s bivšim suprugom koji je dobio blizance u 76. godini s njenom koleginicom.

 Bivši muž Snežane Savić dobio blizance u 76. godini
Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Glumica Snežana Savić, koja je otkrila da se intimna scena sa Draganom Bjelogrlićem u seriji “Bolji život” otela kontroli, bila je nekoliko godina u braku sa rediteljem Dragoslavom Lazićem (86), u kom su dobili ćerku Anitu. Nakon što su se razveli, Lazić je ušao u brak sa glumicom Draganom Turkalj i sa njom je u 76. godini dobio blizance, ćerku Iskru i sina Lazara, a Snežana je svojevremeno prokomentarisala njihove porodične odnose.

“Moj bivši suprug je dobio decu pre nešto manje od desetak godina. U normalnim sam odnosima sa njim i njegovom novom porodicom”, rekla je ona tada i dodala: “Viđam njegove bliznance na rođendanima naše zajedničke unuke, tačnije naše ćerke Anite. U takvim situacijama se zapravo i družimo. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koliko blizanci imaju tačno godina, ali su malo mlađi od naše unuke“.

Dragoslav i Dragana su 20 godina u braku, a venčali su se u Koraćici, u kući njihovog kuma, proslavljenog glumca Velimira – Bate Živojinovića. Godine 2003. usledilo je i crkveno venčanje u manastiru Zlatenac kod Svilajnca, a dugo su priželjkivali da dobiju zajedničke potomke.

Snežana Savić posle razvoda nikada nijednog emotivnog partnera nije predstavila javnosti, ali je otkrila da već skoro deceniju kraj sebe ima muškarca.

Ovo je Snežanina i Dragoslavova ćerka Anita Lazić, koja je jednom prilikom priznala da često nije išla u školu jer joj je smetalo što se njena majka skidala pred kamerama:

A ovako izgleda Dragoslav:

Izvor: YouTube/screenshot/Draško Acimovic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar