Početna » DOHVATILA MAKAZE I OŠIŠALA GA NA SPAVANJU?! Otkrivena tajna Indirine veze sa saradnikom – “Bilo je SVEGA I SVAČEGA!”

DOHVATILA MAKAZE I OŠIŠALA GA NA SPAVANJU?! Otkrivena tajna Indirine veze sa saradnikom – “Bilo je SVEGA I SVAČEGA!”

by admin

Izvor za medije ispričao je detalje odnose pevačice Indire Radić i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta.

 Indira Radić veza sa Goranom Ratkovićem ošišala ga na spavanju Izvor: Printskrin, Instagram/indiraradicofficial

Pevačica Indira Radić svojevremeno priznala da se umorila od estrade i povukla se iz javnog života, te smo imali malo prilike da je viđamo pred kamerama. Nedavno je ipak nastupila u Beograd, a na društvenim mrežama su tada mnogi konstatovali da je nabacila koji kilogram više.

Sada živi mnogo povučenijim i mirnijim životom, a sada se našla u centru komentarisanja zbog nekadašnjeg emotivnog i poslovnog odnosa između nje i kompozitora i saradnika Gorana Ratkovića Raleta. Kako prenosi Kurir, njihova priča navodno je prekinuta tako što je pevačicau naletu besa i ljubomore ošišala kompozitora dok je on spavao!

Dok je njena karijera bila na vrhuncu, on joj je bio menadžer, producent i kompozitor i nije hteo da pravi muziku ni za koga drugog osim za nju. Kako je izvor ispričao za pomenuti list, Indira je teško podnosila njegove saradnje sa dugim zvezdama. “Odnos Raleta i Indira sve vreme je bio turbulentan, svađe, razmirice, teške reči bile su česte. Upravo je on zaslužan, zajedno s Marinom Tucaković, za Indirine najveće hitove sa albuma ‘Zmaj’ iz 2004, kao i sa narednih ploča. Dok je ljubav relativno dobro funkcionisala, posao nije trpeo, ali s vremenom su počele svađe, pa su oni raskinuli 2009, a posle nekoliko meseci su obnovili vezu”, započinje sagovornik.

“Kad god se on ne javi na poziv, na primer ako je u studiju i radi, ona haos napravi. Sedne u auto i doleti do njega, upadne unutra i počne s napadom histerije. To je umelo da bude jako neprijatno jer uvek ima još ljudi koji se zateknu tu. Jedan vrlo nezdrav odnos, imao sam utisak kao da postoje dve Indire: jedna koju ja poznajem, a druga je ona koja se pretvori u zver kad je Rale izbaci iz takta. Sećam se nesvakidašnjeg skandala kad je rađen njen album “Istok, sever, jug i zapad”. Ona je rad na ploči počela sa idejom da sve pesme budu dueti i Rale ih je kao takve i pravio, a tekstove su pisali Marina Tucaković i još neki tekstopisci. Problem je nastao kad je Indira čula dve pesme, ‘Ide to s godinama’ i ‘Kiša’, koje su Rale i Marina uradili namenski za Cecu Ražnatović“, nastavlja.

“Tad je nastala drama. Po svaku cenu je zahtevala od Raleta da njoj ustupi te dve pesme, jednom je plakala i rekla mu da će ga ostaviti ako to ne uradi i tako je on popustio. Rekao je Marini da te dve pesme ipak idu Indiri. Meni je tad bilo jasno da se jedan takav odnos između Indire i Raleta, nezdrav pre svega, ne može dugo održati.”

Izvor: MONDO

Slični članci

Ostavite komentar