Početna » DOŠLA SU NEKA LUDA VREMENA! Slađa Alegro zablistala na dočeku, pa progovorila o ljubavi – “Teško je TO pronaći!”

DOŠLA SU NEKA LUDA VREMENA! Slađa Alegro zablistala na dočeku, pa progovorila o ljubavi – “Teško je TO pronaći!”

by admin

Slađa Alegro nedavno je proslavila godišnjicu braka, a sada otkrila i svoj “recept” za uspešnu ljubav.

 Slađa Alegro o mužu u braku Izvor: Instagram/sladja.allegro

Važe za jedan od najskladnijih parova na sceni, a pevačica ne krije da joj je upravo on najveća podrška u životu i karijeri. Slađa se sada pojavila na dočeku pravoslavne Nove godine i u razgovoru sa medijima otkrila svoj “recept” za uspešan zajednički život. Na saom počku istakla je da je po prirodi veoma vesela osoba, kao i da se uvek rado odaziva pozivima za slavlje.

“Ja proslavljam sve. Volim kad me svuda zovu. Idem na slave, ispraćaje, šteta što ih više nema, idem svuda, nosim poklone, spremim”, iskrena je Slađa koja je otkrila da joj je nova godina sjajno počela.

Potom je govorila o svom braku: “Kao za svaki odnos, što se mene lično tiče, morate dati sebe bez rezerve… Da ljubav i poštovanje budu bezuslovno i da sve bude od srca. Vremena su neka luda došla, iskreno. Teško je naći dobrog sagovornika za kafu, a ne za ozbiljniji život. Teško je pronaći i kolege sa kojima ćeš fino raditi…”, pričala je Slađa.

Izvor: MONDO

Slični članci

Ostavite komentar