Početna » DOŠLA U DŽAKU OD 1.500 DINARA I POSVAĐALA SE S NOVINARIMA: Mina Vrbaški napravila skandal na dodeli MAC nagrada!

DOŠLA U DŽAKU OD 1.500 DINARA I POSVAĐALA SE S NOVINARIMA: Mina Vrbaški napravila skandal na dodeli MAC nagrada!

by admin

Nekadašnja učesnica Zadruge Mina Vrbaški ušla u verbalni sukob s pripadnicima sedme sile

 Mina Vrbaški se svađa s novinarima
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Nekadašnja učesnica Zadruge, koja je pred Pinkove kamere stala dok je bila maloletna Mina Vrbaški, jedna je od nominovanih za nagradu MAC. Na drugoj večeri se pojavila u beloj haljini i korsetu, s kovrdžavom kosom i jakom šminkom i za samo par minuta uspela da napravi skandal!

Mina je razgovala sa novinarima i između ostalog rekla da “ne očekuje da dobije nagradu jer zna kako te stvari funkcionišu i ovde i u svetu“, da bi na pitanje jedne novinarke “da li joj je dovoljno što je prisutna na manifestaciji” oštro rekla “nemojte vi da brinete da li je meni dovoljno, da li je vama uopšte mesto ovde“, rekla je Mina,

Vrbaški je potom rekla da joj je Milica Kemez pravila frizuru i da nosi džak, kao i da je celokupan stajling koštao 1.500 dinara.

Poslušajte svađu:

02:39

Izjava Mine Vrbaški
Izvor: Kurir

Izvor: Kurir

I pogledajte “džak”:

Pogledajte ko je sve došao na dodelu MAC nagrada:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar