Početna » DŽABA VAM SVE, JER NEMATE MOĆ KAO JA! Jovana Jeremić čestitala Božić i sasula “SVU ISTINU” u jednom dahu: Neuništiva sam

DŽABA VAM SVE, JER NEMATE MOĆ KAO JA! Jovana Jeremić čestitala Božić i sasula “SVU ISTINU” u jednom dahu: Neuništiva sam

by admin

Jovana Jeremić je u svom stilu čestitala gledaocima Božić u jutarnjem programu i uputila jasnu poruku svima onima koji je ne vole.

 Jovana Jeremić čestitala Božić i sasula istinu
Izvor: TV Pink / screenshot

Voditeljka Jovana Jeremić je i jutros u “Novom vikend jutru” privukla veliku pažnju gledalaca svojim plesnim tačkama dok su joj pevači koje je ugostila na Božić pravili atmosferu u emisiji. Gledaocima je čestitala najradosniji hrišćanski praznik, kao i uvek u svom stilu i na prvo mesto stavljajući sebe.

“Budite svoji i jedinstveni! Ja sam original i uz mene to ide. Svaka druga žena u svetu medija iz Srbije, da samo pokuša da uradi nešto slično, bila bi apsolutno smešna i bila bi cirkuska igračica. Ja sam Jovana Jeremić, meni to stoji. Ja sam i s**s uživo i čista elegancija, ja sam najbezobraznija, intelektualka, ali i najprimitivnija žena kada to hoću. Ja sam sve što poželim, Bog mi je dao tu moć transformacije, imam taj dar. Dao mi je u životu da budem sve što zamislim i zato ja nisam isfrustrirana žena, kao mnoge koje žele da imaju taj dar, a nemaju. Zato one treba da igraju skromne i jednostavne uloge, tih prosečnih žena, što i jesu, a ja sam vanserijska u svemu”, poručila je Jovana Jeremić i savetovala svima da budu svoji.

“Apsolutno treba biti svoj, ja se nikada nisam trudila da ličim ni na koga, samo sam se trudila da pobedim samu sebe. Ja nemam konkurenciju kada su mediji u pitanju, bez obzira što neki misle da su neki viši nivo od mene, a ja sam neko ko to demantuje svojim rezultatima svakog vikenda. Želim to i da im poručim: Taj njihov lažni nivo, to što se po novinama i naslovnim stranama oslovljavaju sa najmoćniji ovaj ili onaj, džaba vam sve to, jer tu moć nemate! Vi ste tu, jer su vas vaši prijatelji postavili na neko mesto, a mene narod Srbije. Što se mene lično tiče, ja imam najveću podršku, jer imam isključivo podršku naroda i zato sam neuništiva! Zato se oni džaba slikaju kao najmoćniji, jer ja kad se slikam i izađem na naslovnoj strani, oni postanu samo … drugačiji”, poručila je voditeljka, koja se nedavno presvlačila u butiku, a kamere su sve snimale.

Za Novu godinu je u emisiji bila i karnevalska igračica:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar