Početna » ZA BOŽIĆ JE GLAVNA DOMAĆICA, NA RUČAK ZOVE I KOMŠIJE! Nada Topčagić spema ludilo ove godine – sa Zlatanom Ibrahimovićem!

ZA BOŽIĆ JE GLAVNA DOMAĆICA, NA RUČAK ZOVE I KOMŠIJE! Nada Topčagić spema ludilo ove godine – sa Zlatanom Ibrahimovićem!

by admin

Nada Topčagić slavi Božić u krugu porodice i uvek je bogata trpeza u njenom domu, a u 2023. planira da iznenadi svoju publiku.

 Nada Topčagić zove Zlatana Ibrahimovića na koncert
Izvor: Instagram/topcagicnada

Pevačica Nada Topčagić provodi Božić u krugu porodice, a nakon velikog uspeha u 2022. godini, kada je dospela u svetske medije zbog sjajnog Zlatana Ibrahimovića, ima velike planove za godinu koja je tek počela. Poznata je po tome da je velika domaćica, pa porodicu dočekuje uz bogatu prazničnu trpezu, a otkrila je i detalje. 

“Peče se jagnjetina, sve ide kako dolikuje. Deca su mi došla, unuk će biti položajnik. Biće to bogata trpeza. Uvek zovem svoje komšije, to nije slučaj samo ove godine. Pored moje porodice, prazničnu atmosferu će upotpuniti i oni”, izjavila je Nada Topčagić, koja je otkrila i šta očekuje od 2023. godine. 

Izvor: Profimedia

“Razmišljala sam o koncertu. Mislim da bi to bila kruna moje karijere. Tokom prethodne godine, sportista Zlatan Ibrahimović predstavljen je uz fošpil pesme ‘Jutro’ na festivalu u Sanremu, što je mene jako iznenadilo. Nadam se, ukoliko moja ideja o koncertu zaživi, da će se on pojaviti na bini sa mnom“, nimalo nije skromna Nada, uvek vesela i raspoložena. 

A možda joj u ruke padne još neki “Rols Rojs”… 

Pogledajte kako zlatni Ibrahimović slavi uz Nadinu pesmu:

00:11

Zlatan Ibrahimović slavi titulu uz hit Nade Topčagić
Izvor: Instagram/iamzlatanibrahimovicc

Izvor: Instagram/iamzlatanibrahimovicc

(MONDO/Pink.rs)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar