Početna » RAZVUČEM 20.000 MARAKA NA STO, KAO KARTE: Od bogatstva do garsonjere od 12 kvadrata – “Brena nije htela da mi pomogne”

RAZVUČEM 20.000 MARAKA NA STO, KAO KARTE: Od bogatstva do garsonjere od 12 kvadrata – “Brena nije htela da mi pomogne”

by admin

Saša Popović otkriva da je u periodu kada je uplaćivao pare u Dafininu banku, 9 meseci zavitlavao kolege iz benda i Lepu Brenu

 Saša Popović izgubio sve pare kod Dafine
Izvor: ATA Images/Antonio Ahel/Shutterstock

Nekadašnji direktor Granda Saša Popović, nekoliko puta do sada je pričao o tome kako je izgubio sav novac u Dafiment banci. Sada je otkrio da je devet meseci bio pun para, toliko da je znao da se podsmeva kolegama iz benda Slatki greh i Lepoj Breni.

“Uzmem tako 20.000 maraka, koje sam svakog meseca ulagao kod Dafine, i razvučem ih kao karte pred Brenom i drugim kolegama, i kažem: ‘Ne znam da li ste vi nešto radili, ali ja sam se tako namučio’, i to je tako bilo devet meseci. A onda je preko noći sve nestalo”, rekao je Popović i nastavio:

“Banka se zatvorila i nisam imao pristup ničemu. Bez ijedne jedine marke sam ostao. Iznajmio sam garsonjeru od 12 kvadrata. Imao sam samo garderobu, patike, cipele, odela, posle jedno godinu dana mi je neko obio stan i samo mi je ostala pidžama na krevetu. Tada sam pao u jednu vrstu depresije, prvo sam se obratio Breni, a ona nije htela da mi pomogne jer sam ih zavitlavao”.

Popović otkriva da je tada bio muzički urednik i da je krenuo da komponuje pesme za sve pevače. “Počele su pare da stižu. Četiri godine sam bio u garsonjeri i onda sam našao kuću na Bežaniji, ali sam imao polovinu novca od sume koju su tražili i Brena i Boba su mi kupili tu kuću. Vratio sam im drugu polovinu kada smo otvorili Grand. Sve se preživi. Imao sam veru u sebe jer sam imao zanat, imao sam harmoniku”.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO, Blic)

Slični članci

Ostavite komentar