Početna » REKAO MI JE DA NE DOVODIM MEGAN: Novi šok detalji iz prinčeve biografije – “Saznao sam da je umrla na Internetu”

REKAO MI JE DA NE DOVODIM MEGAN: Novi šok detalji iz prinčeve biografije – “Saznao sam da je umrla na Internetu”

by admin

Princ Hari izneo eksplozivne tvrdnje u knjizi “Rezerva”

 Princ Hari o Čarlsu i Megan Markl
Izvor: Lepa i Srecna

Sada je u jednom poglavlju opisao i da se posvađao s ocem, kraljem Čarlsom, pre kraljičine smrti.

Čarls je rekao Hariju da njegova supruga Megan Markl nije dobrodošla u Balmoralu istog dana kada je kraljica Elizabeta preminula. Hari je tada navodno rekao ocu: “Nemoj nikad više tako da si pričao o mojoj ženi”.

Hari i Megan su u to vreme bili u Londonu, a kada je objavljeno da se kraljica, koja se nalazila u domu u Škotskoj oseća loše, spremio se da otputuje u Balmoral. 8.septembra, oko 2 popodne, kada je Bakingemska palata saopštila da se kraljica oseća loše, portparol vojvode i vojvotkinje od Saseksa je izdao saopštenje da će zajedno otputovati u Škotsku. Do pola 5 istog dana, izdato je saopštenje da će u Balmoral otići samo princ Hari.

Razlog je zabrana, tada princa Čarlsa, da je povede. Hari otkriva da je stigao da se pozdravi s kraljicom, da joj je rekao da se nada da je srećna, da joj se divi… a potom i da je kasnije na Internetu saznao da je Elizabeta preminula. U pasusu u knjizi Hari navodi da je “saznao za smrt na sajtu BBC-a”.

Hari u knjizi navodi da njegov otac nije želeo da Megan pođe sa njim “jer je ljubomoran na pažnju koju dobija”, ali i da je nije voleo zbog popularnosti i straha “da će morati da je izdržava”.

“Upozorio me je da porodica nije napravljena od para i da ne može više nikoga da izdržava. Razmišljao sam da mu kažem da hrana i smeštaj za nju koštaju minimalno pošto malo jede, a zna i sama da sašije haljinu”.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar