Početna » ISPROZIVALA BRESKVICU, PA POKUŠALA DA SE IZVUČE! Zorannah raspalila u lajvu – “Promeni mi je k’o Boga te molim!”

ISPROZIVALA BRESKVICU, PA POKUŠALA DA SE IZVUČE! Zorannah raspalila u lajvu – “Promeni mi je k’o Boga te molim!”

by admin

Zorana Jovanović Zorannah potkačila Breskvicu u uživo uključenju na društvenim mrežama.

 Zorannah proziva Breskvicu snimak
Izvor: Instagram/Zorannah/YouTube/Generacija Zed

Po svemu sudeći blogerka nije fan Anđele Ignjatović, poznatije kao Breskvice, koju je “ugasila” u snimku. Zorannah je igrala igru “Koji ste lik iz generacije Zed?”, a kada je njenoj drugarici pripao lik Breskvice Zorana je skočila i reagovala. Po svemu sudeći odmah joj je bilo dosta, te zatražila da se njena pesma ugasi.

“Promeni mi Breskvicu, kao Boga te molim”, počela je ona i dodala: “E ne, znači nećeš biti Breskvica.” Snimak je munjevitom brzinom počeo da se širi mrežama i stigao i do pevačice, koja ga je objavila na svom Instagramu, pitajući se ko je uopšte Zorannah.

 Kako bi pokazala da joj je blogerka nebitna, objavila je snimak svoje nove pesme i dodala: “Ajmo na bitnije i lepše teme.”

Interesantno je da je Anđela tagovala Zoranu, a kada je to blogerka videla, pokušala je da se izvuče tako što je okačila na svom storiju kako se provodi uz pevačicin hit i tagovala je sa emotikonom anđela.

Izvor: Instagram/zorannah/printscreen

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar