Početna » GORNJI DEO NISI NI MORALA DA OBLAČIŠ! Srpska košarkašica u najmanjem bikiniju do sad – Dabovićka jedva pokrila bradavice

GORNJI DEO NISI NI MORALA DA OBLAČIŠ! Srpska košarkašica u najmanjem bikiniju do sad – Dabovićka jedva pokrila bradavice

by admin

Milica Dabović ponovo raspametila pratioce izborom bikinija

 Milica Dabović u bikiniju
Izvor: Instagram / stefanovamama13

Nekadašnja košarkašica Milica Dabović, ne prestaje da izaziva pažnju javnosti od trenutka kada je otkrila da će otvoriti nalog na Onlifensu. Nalog je otvoren, pratioci plaćaju 15 evra mesečno da bi gledali ekskluzivni sadržaj, mada ni oni na Instagramu nisu ostali uskraćeni za pogled na njeno telo.

Dabovićka je nedavno otputovala na Kubu, odakle svakodnevno objavljuje slike i snimke, i iako su pratioci mislili “da je sve pokazala” u končanom bikiniju sa srcima, dokazala je da greše. Milica je ovog puta na plažu otišla u heklanom bikiniju s gornjim delom koji je toliko mali, da je jedva pokrio njene bradavice.

Snimak je ubrzo osvanuo na mrežama, baš kao i komentar “gornji deo nisi ni morala da oblačiš i mučiš se”. Pogledajte na šta je mislio ovaj pratilac:

00:06

Milica Dabović u kupaćem
Izvor: Instgram/stefanovamama13

Izvor: Instgram/stefanovamama13

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar