Početna » JAVNO SE ODREKLA SESTRE! Kristina Kovač o pokojnom ocu, majci i SUKOBU s Aleksandrom – “Nikada ne prestaje da BOLI”

JAVNO SE ODREKLA SESTRE! Kristina Kovač o pokojnom ocu, majci i SUKOBU s Aleksandrom – “Nikada ne prestaje da BOLI”

by admin

Pevačica i kompozitorka Kristina Kovač privukla je veliku medijsku pažnju otkad je na ratnoj nozi sa rođenom sestrom Aleksandrom Kovač.

 Kristina Kovač o sukobu s sestrom Aleksandrom Izvor: MONDO, Stefan Stojanović

Sada je Kristina odgovarala na pitanja pratilaca na svom Instagramu i ovom prilikom otvoreno pričala o sestri Aleksandri Kovač, pokojnoj majci Spomenki i ocu Korneliju. Pratioci su postavljali brojna pitanja. Od toga kako se snašla u Švedskoj, gde živi već nekoliko godina, do onih koji se tiču njene porodice i privatnog života.

Jedno od najintimnijih pitanja, koje je privuklo veliku pažnju, jeste kako je preživela gubitak oca i majke, našta je Kristina dala opširan odgovor i priznala da bol ne jenjava – “Jako teško. Za mamom sam plakala svaki dan, dokle god je duša tako tražila. Sa tatom je drugačije, ali podjednako tužno. Suze su se nekako zaledile u groznim i stresnim okolnostima u kojima smo ga ispratili, jako teško mi je palo sve to zajedno i tuga se nekako prosto zaglavila u mojoj duši. Ali kada pustim tatinu muziku, tuga se topi i teče napolje kao reka. Volim svoje roditelje beskrajno, bez idealizacije, volim ih kao ljude koji su bili, sa vrlinama i manama”, napisala je Kristina.

Pratioce je zanimalo i kako Kristina reaguje na izjave sestre Aleksandre Kovač za medije, s obzirom da su godinama na ratnoj nozi – “Nažalost, često mi ljudi to prenose. Nikada ne prestaje da boli to što pročitam i nikad ne propusti da me podseti zašto sam donela odluku koju sam donela, evo pre osam godina”, bila je jasna Kristina.

MONDO

Slični članci

Ostavite komentar