Početna » “KAKVE TI JE SLIKE SLAO, DR*LJO?!” Komšije šokirane tučom dve pevačice, otkrili NEPOZNATE DETALJE – Nije im prvi put!

“KAKVE TI JE SLIKE SLAO, DR*LJO?!” Komšije šokirane tučom dve pevačice, otkrili NEPOZNATE DETALJE – Nije im prvi put!

by admin

Komšije porodice Aradinović otkrili nepoznate detalje o tuče dve pevačice Indi i Edite.

 Indi i Edita tuča nepoznati detalji komšije
Izvor: ATA Images/Mondo

One su se gurkale, udarale i valjale po podu, a Edita se ubrzo oglasila za medije i iznela obrazloženje kojim je tek zaprepastila mnoge. Oglasila se i Indi, te su obe naglasile da su u dobrim odnosima i da ovo nije “ništa novo”. Nakon niza čak i šaljivih komentara sa Editine strane, ali i uvredljivog koji je uputila nepoznatoj ženi na Instagramu, komšije su za Kurir otkrile nepoznate detalje tuče.

“Ovde u iznajmljenom stanu žive Edita i njena majka Florija. Šokirani smo i zgroženi tučom. Sve je snimio komšija koji je izašao na terasu da popuši cigaretu. Međutim, čovek se sad plaši da ga Edita ne pretuče kao svoju sestru zbog toga što se snimak pojavio u javnosti. Ja sam lično čula, jer me je buka u hodniku jako uplašila, kako Edita viče na Indi: ‘Kakve ti je slike i poruke slao, dr*ljo? Mamu li ti je*em! Sad ih ni ti nećeš videti!’ To je bilo tako glasno i neprijatno, jedna komšinica je htela da zove policiju. Ovde ima male dece u zgradi, ima i puno Rusa”, započeli su.

“Svi su bili istraumirani. Čovek koji ih je razdvajao napolju tu se slučajno zatekao, on je operater koji je nameštao neke kablove. Zato je bio onako zbunjen, nije znao šta ga je snašlo. Da Florija nije čula viku i zapomaganje, možda bi pala i krv. Stvarno ne znam koji im je bio đavo. Eno, i sada stoje delovi telefona koji se razbio kada ga je Edita zafrljačila na beton. Pokazaću vam”, završava stresirana komšinica, u šta smo se i sami uverili nekoliko trenutaka kasnije.

U neposrednoj blizini njihove zgrade još jedna komšinica nam je rekla da je ova tuča nije iznenadila i da su se ovakve scene između sestara već dešavale.

Eh, sine moj, nije ovo prvi put. Dosad su se samo glasnije svađale i gurkale. Šta ćeš? Jadna Florija sa njih dve, nije ni njoj ženi lako. Mnogo se stresira zbog njih dve, a ni sama nije najboljeg zdravlja”, istakla je naša sagovornica.

Indi i Edita tuča
Izvor: YouTube/Informer

Poslušajte Editino oglašavanje:  

00:59

Edita snimila video u tuči s Indi
Izvor: Tiktok/editaaradinovic

Izvor: Tiktok/editaaradinovic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar