Početna » KOJI BI HTEO DA ME GLEDA NA TELEVIZIJI I NA INSTAGRAMU? Milica Pavlović i dalje sama – “Ni ove godine neću imati dečka”

KOJI BI HTEO DA ME GLEDA NA TELEVIZIJI I NA INSTAGRAMU? Milica Pavlović i dalje sama – “Ni ove godine neću imati dečka”

by admin

Pevačica Milica Pavlović okriva zašto nema sreće u ljubavi, ali i da li je Ani Nikolić oprostila skandal sa pesmom “Provereno”

 Milica Pavlović o dečku i Ani Nikolić
Izvor: Kurir/Nenad Kostić

Pevačica Milica Pavlović ove godine je imala više posla neko ikada pre – glumila je u seriji “Pevačica”, snimila je novi album, zakazala solistički koncert u hali Čair i vodila javnu bitku s koleginicom Anom Nikolić.

Zbog svega ovoga, ali i brojnih nastupa koji su zakazani godinu dana unapred, Milica kaže da nema dečka, “niti će ga imati. “Znam da to svima zvuči neverovatno, ali tako je. Uvek se sve završi samo na nekim pokušajima, jer mislim da nijedan muškarac nije spreman na to da svoju devojku više viđa na TV, Instagramu i novinama, nego pored sebe. Moj raspored za 2023. godinu je već skoro do maksimuma popunjen, tako da sumnjam da će biti izvodljivo da se tu nešto promeni sledeće godine. Ali, eto, nadam se. Prijalo bi mi da me neko voli i razume“, rekla je Milica Kuriru i osvrnula se na činjenicu da će ove godine velike solističke koncerti održati i Aleksandra Prijović i Ana Nikolić.

“Kada me pitaju koja je tajna mog uspeha, odgovor je vrlo jednostavan – svu snagu i energiju uložila sam da budem koncentrisana na sebe, karijeru i svoje projekte. Iz tog razloga, nijednu koleginicu ne doživljavam kao konkurenciju i umem da se radujem tuđim uspesima. Aleksandra je neko ko je potekao iz istog takmičenja kao ja i drago mi je da ozbiljno radi na svojoj karijeri i konstantno napreduje. Ani Nikolić sam oprostila bezobrazluk i stres koji mi je priredila. Bez obzira na to što mi u nekim momentima nije bilo jasno njeno ponašanje, njena karijera svakako zaslužuje jedan veliki koncert u Areni“.

Pogledajte kako je Milica izgledala u najluđoj noći:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO, Kurir)

Slični članci

Ostavite komentar