Početna » MARIJA KILIBARDA PRVI PUT UHVAĆENA SA NOVIM DEČKOM! Voditeljka ne skida osmeh s lica – “Vidi se koliko su ZALJUBLJENI!”

MARIJA KILIBARDA PRVI PUT UHVAĆENA SA NOVIM DEČKOM! Voditeljka ne skida osmeh s lica – “Vidi se koliko su ZALJUBLJENI!”

by admin

Marija Kilibarda upriličila je proslavu povodom promocije svog brenda, a na događaju se pojavila sa svojim dečkom Branislavom Vučelićom.

 Marija Kilibarda sa dečkom
Izvor: Instagram/kilimara

Kilibarda je već dugo u srećnoj i skladnoj vezi sa Branislavom Vučelićem, inače sinom glumice Ljiljane Dragutinović i političara Milorada Vučelićam. Svoju vezu ne kriju od javnog sveta, ali se nikada ni na jednom događaju nisu pojavili zajedni – sve do sada! Njih dvoje su bili odlično raspoloženi na veselju koje je ona organizovala, a pripadnici sedme sile mogli su prvi put da ih vide zajedno.

Marija i Bane su pozirali zagrljeni, sa osmehom na licu, a svi prisutni su komentarisali da se vidi da su mnogo zaljubljeni jedno u drugo. Vučelić je odlučio da istupe zajedno u javnosti baš na večerašnjoj promociji njenog brenda, u želji da pokaže koliko je podržava.

Pogledajte ih zajedno:

I Anđelku sa dečkom:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar