Početna » “MARŠ NAPOLJE! KO SI, BRE, TI?” – Saša Popović izbacio Anu Nikolić iz studija! Bivši vlasnik Granda otkrio šta se desilo

“MARŠ NAPOLJE! KO SI, BRE, TI?” – Saša Popović izbacio Anu Nikolić iz studija! Bivši vlasnik Granda otkrio šta se desilo

by admin

Saša Popović ispričao je kako je pevačicu Anu Nikolić izbacio iz studija, kao i šta mu je ona rekla nakon neprijatne scene.

 KomboBox - 2 Slike.jpg
Izvor: YouTube/Grand Online/screenshot/ATA Images/Antonio Ahel

Bivši vlasnik Granda je istako da je Zdravko Čolić najveći i najpopularniji pop pevač svih vremena, Zlata Petrović vesela, nasmejana, najbolja pevačica za ove svadbe na kojima radi, Neda Ukraden doajen naše pop muzike, Seka Aleksić jedna od najtiražnijih pevačica u Grandu, a onda je voditelj spomenuo Anu Nikolić. Popović nije odoleo da ne ispriča detalje njihovog nimalo prijatnog poznanstva.

“Ispričaću vam jednu anegdotu. Bila je 2000. godina ili 2001. godina ne znam tačno kada otvorili smo Grand i radili smo deset albuma odjednom. To je bilo neverovatno. I ja dolazim na termin koji je imala Stoja, ona je tada bila možda i najprodavanija pevačica što se tiče CD i kaseta”, prisetio se Popović u emisiji “Show se nastavlja” i nastavio:

“Uđem unutra i vidim da Rale radi sa nekom pevačicom koju nikada nisam video. Kažem: ‘Rale ‘ajde da radimo, je l’ si lud, koja je sada ova pevačica ovde?’. Ja njoj kažem: ‘Slušaj ti, daj izađi napolje’. Ona izađe iz kabine i ja joj kažem: ‘Ma ko si bre ti?! Ona mi kaže da će jednoga dana biti popularna, a ja joj odgovorim: ‘Ti nikada nećeš biti poznata, marš napolje’“, rekao je Popović i dodao da je Nikolićava posle godinu dana postala poznata.

Pozvao sam je u Grand šou i ona dolazi i podseća me kako mi je rekla da će biti popularna“, prisetio se Saša Popović koji je zatim prokomentarisao članove žirija takmičenja “Zvezde Granda”.

On je tako za Milija rekao da je “ludak svoje vrste”, za Snežanu Đurišić i Anu Bekutu da su dame, Marija Šerifović najlucidniji član , otkačena, što na umu to na drumu. Bosanac s jedne strane jako ozbiljan i vrlo konkretan, drži muziku u malom prstu, a sa druge strane – zaj*bant. Za Đorđa Davida da je “lud čovek, pravi roker”, dok je za Viki Miljković istakao: “Ona nam dođe kad smo nešto nervozni, mi se istresemo na nju. Viki je super, ona zaista dobro čuje. Uvek je prozivaju za diplomu. Ona jeste završila muzičku akademiju u Prištini”.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar