Početna » MUŽ MILIONER NEPREPOZNATLJIV: Šta se desilo Toniju Bijeliću – Dragana se slikala s Van Damom, svi gledali u NJEGOVO lice

MUŽ MILIONER NEPREPOZNATLJIV: Šta se desilo Toniju Bijeliću – Dragana se slikala s Van Damom, svi gledali u NJEGOVO lice

by admin

Dragana Mirković objavila sliku s holivudskim glumcima, svi gledali u njenog supruga

 Kako danas izgleda Toni Bijelić
Izvor: Instagram/Dragana_Mirkovic

Dragana Mirković i Toni Bijelić pre nekoliko dana su otputovali u Ameriku gde će pevačica u narednom periodu imati veliku koncertnu turneju. Po dolasku u Los Anđeles srpsku pevačicu i njenog supruga biznismena dočekao je glumac Žan Klod Van Dam, s kojim su dugogodišnji prijatelji.

S Van Damom je bila glumica Marina Maztepa koja je igrala u Džon VIku, a pratioci Dragane Mirković su umesto u holivudske face, gledali u facu Tonija Bijelića. Osim što zbog filtera na fotografiji izgleda duplo mlađe, biznismen koji je vlasnik Majbaha je izgubio i veliki broj kilograma.

Toni Bijelić je rođen u Austriji kao Antonije Bjelić, od roditelja koji su srpskog porekla, a i danas sa suprugom i decom živi i radi u Beču. Bavi se biznisom u automobilskoj industriji, pored kompanije Majbah poseduje salon za prodaju automobila, ali i građevinske firme i televiziju DM Sat.

Pogledajte kako sada izgleda:

Izvor: Instagram/screenshot/dragana_mirkovic

 Pogledajte i ranije objave sa Draganinog Instagrama:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar