Početna » NIJE MOGLA DA SE ODBRANI OD UDVARAČA, A EVO KAKVE MUŠKARCE JE BIRALA: Lepa Lukić NIKAD nije sumnjala u jedno – NI U SNU!

NIJE MOGLA DA SE ODBRANI OD UDVARAČA, A EVO KAKVE MUŠKARCE JE BIRALA: Lepa Lukić NIKAD nije sumnjala u jedno – NI U SNU!

by admin

Lepa Lukić je otvorila dušu o emotivnom životu koji je bio i te kako raznolik, jer se udavala čak tri puta i uvek imala udvarače.

 Lepa Lukić o muškarcima i vezama
Izvor: TV Kurir

“Ja u životu nisam mogla da se odbranim od broja udvarača, ali na neke sam pala. Morala sam da nađem nešto kod momka da mi se sviđa. Kada bi me neko video s tim dečkom, rekao bi: ‘Jao, Lepa, pa on nije lep‘. Ja bih tu odgovorila da je on iznutra lep. Možda tebi nije lep, ali je meni lep. Ja sam uvek volela obične ljude i ponašala sam se u kući kao obična žena.Nisam dozvoljavala da moj partner oseti da sam ja nadmena Lepa Lukić. Ne, ja sam samo mogla da ga uzdignem, a ne da ga ponizim”, izjavila je pevačica, pa otkrila kako je znala da li joj se udvaraju zbog lepote ili zbog slave.

“Svakom je odgovaralo to što sam ja Lepa Lukić, međutim, ja sam bila lepa žena. Nisam ja ni u snu sumnjala da je on sa mnom samo zato što sam Lepa Lukić, već njemu jedno i drugo odgovara”, iskrena je legendarna zvezda narodne muzike. 

01:46

EVO KAKVE JE MOMKE VOLELA LEPA LUKIĆ! Udvarači su joj samo pristizali zbog njene lepote, ali ona je PAŽLJIVO BIRALA
Izvor: Kurir televizija

Izvor: Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar