Početna » NISAM SE RAZVELA! PEVAČICA IZNENADILA U EMISIJI: Jovana otkrila u kakvim je odnosima sa Saletom Tropikom

NISAM SE RAZVELA! PEVAČICA IZNENADILA U EMISIJI: Jovana otkrila u kakvim je odnosima sa Saletom Tropikom

by admin

Jovana Pajić u emisiji Sanje Marinković otkrila da se i dalje nije razvela od supruga od kojeg se rastala pre više od godinu dana

 Jovana Pajić o razvodu od Saleta Tropika
Izvor: Lepa i Srecna

Pevačica Jovana Pajić je nakon deset godina ljubavi stavila tačku na brak sa kolegom Aleksandrom Cvetkovićem poznatijem kao Sale Tropiko i sa ćerkama Hanom i Đinom prešla u zaseban stan.

Sada je, gostujući u emisiji otkrila da se i dalje nije zakonski razvela. Jovana je rekla da je razvod za nju nešto najteže što je do sada doživela u životu. “Prošla sam kroz emotivno razdvajanje, ako ćemo da budemo skroz precizni nisam to zvanično, odnosno zakonski regulisala. Ali je jedan prilično težak period iza mene u smislu prevazilaženja i mirenja sa novonastalom situacijom”, rekla je pevačica i otkrila ko joj je bio najveća podrška u teškim momentima:

“Ja imam dve predivne ćerke koje su meni jedan buster ozbiljan u životu, i onda sve to nekako ide mnogo brže. Nema se vremena da se puno razmišlja o tome i da se ostaje u prošlosti”.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar