Početna » ONA ZARADILA 100.000 ZA 4 DANA, JA JOJ DONEO AJVAR: Blaža ispričao kako je upoznao Pamelu Anderson – Zvezda, a normalna!

ONA ZARADILA 100.000 ZA 4 DANA, JA JOJ DONEO AJVAR: Blaža ispričao kako je upoznao Pamelu Anderson – Zvezda, a normalna!

by admin

Inspektor Blaža se u emisiji na Kurir televiziji prisetio upoznavanja sa čuvenom “čuvarkom plaže” Pamelom Anderson

 Pamela Anderson
Izvor: YouTube/screenshot/Film.TV

Igor Blažević Blaža, poznatiji kao Prljavi inspektor Blaža, napisao je mnogobrojne hitove, a jedan od njih je “Lepa si Pamela”.

Pesma se odnosi na zvezdu serije “Čuvari plaže”, glumicu Pamelu Anderson, a Blaža je u “Realnoj priči” na Kurir TV otkrio na koji način ju je upoznao “Pamelu sam upoznao na aerodromu Nikola Tesla, kada se vraćala iz Crne Gore, u kojoj je, inače, dobila 100.000 evra za promovisanje te zemlje. Tamo je bila četiri dana, a takođe, sve joj je bilo plaćeno. Nakon toga je išla za London, a imala je sat vremena pauze između letova. Bilo je puno medija koji su me zvali da dočekamo Pamelu u VIP salonu na našem aerodromu”, rekao je Blaža i nastavio:

“Da ne bi bila sa običnim ljudima, Pamela je bila u VIP salonu, a mi smo joj tu pripremili malu zasedu. Ona je od mene dobila ajvar, cveće i tri poljupca. Ona je divno reagovala, bila je ljubazna, uživanje je kada se vidi takva zvezda sa normalnim ophođenjem”.

Pogledajte:

01:22

DAO SAM JOJ AJVAR I TRI POLJUPCA! Blaža otkrio kako se upoznao sa Pamelom: Za 4 dana zaradila je 100.000 €, OVO je radila u Srbiji
Izvor: Kurir televizija

Izvor: Kurir televizija

 Pogledajte i kako danas izgleda čuvena Pamela:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar