Početna » NJIH ZANIMA SAMO LOVA! Zdravko Čolić o ćerkama i porodici, doček proveo daleko od njih – “Nekad smo zajedno, nekad NE!”

NJIH ZANIMA SAMO LOVA! Zdravko Čolić o ćerkama i porodici, doček proveo daleko od njih – “Nekad smo zajedno, nekad NE!”

by admin

Zdravko Čolić održao je veliki novogodišnji koncert u Crnoj Gori, ali i utiske sumirao pred kamerama.

 zdravko.jpg
Izvor: Pink tv /printscreen

Zdravko Čolić dočekao je Novu godinu u Kotoru gde je sa brojnom publikom na otvorenom pevao svoje najveće hitove. Provod je bio fenomenalan, a poslužilo ih je i vreme, te su uz prijatan morski vazduh uživali u dobroj atmosferi i muzici.

Uoči samog nastupa slavni pevač se u emisiji “Premijera – Vikend specijal” osvrnuo na prethodnu godinu i prisetio se svojih početaka. Takođe, govorio je i o svojoj porodici, ali istakao i da mu je 2022. godina bila radna, ali i veoma uspešna. “Ova godina je bila radna, posle korone smo napravili dosta koncerata, dosta toga smo nadoknadili, od marta, aprila počeli smo da sviramo i putujemo po svetu, napravili smo dosta koncerata. Mislim da je u tom smislu, poslovnom, ovo bila jedna od najuspešnijih godina u mojoj karijeri. Privatno, dobro sam se osećao”, rekao je pevač.

Čola je priznao i da li mu je teško što i ovu Novu godinu dočekuje bez porodice.

“Nije, nekad smo zajedno, nekad nismo, zavisno od događaja. Obično smo na moru 80% dočeka, dočeci su najviše pravljeni na moru. Mnogi gradovi u Crnoj Gori rade ovaj doček jako ozbiljno i vrlo organizovano, lepo je biti na moru, i temperatura je viša”, rekao je on, a potom otkrio šta ćerke očekuju od njega i da li imaju želje za poklone:

“Imaju, obično dobiju, ali njih lova zanima samo”, šaljivo je rekao Čola.

Pogledajte kako izgleda njegova ćerka Una koja je vrlo popularna na društvenim mrežama:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar