Početna » LJUBICU IZ “KENGURA” DANAS NE BISTE PREPOZNALI! U čuvenom filmu glumila Đuričkovu devojku, a ovako SADA IZGLEDA! (FOTO)

LJUBICU IZ “KENGURA” DANAS NE BISTE PREPOZNALI! U čuvenom filmu glumila Đuričkovu devojku, a ovako SADA IZGLEDA! (FOTO)

by admin

Svi se sećaju Ljubice iz filma “Kad porastem biću Kengur”, koju je tumačila glumica Ana Marković, a ovako ona danas izgleda.

 Screenshot 2022-06-26 112233.jpg
Izvor: YouTube/ AmunAmir /printscreen

Od prvog prikazivanja čuvenog srpskog filma “Kad porastem biću Kengur” prošlo je čak 18 godina, a replike iz njega se i dan-danas citiraju, dok su autentični likovi ostali u sećanju i onima koji su ga i samo jednom odgledali.

U ovom ostvarenju brilijantno su uloge odigrali Sergej Trifunović, Marija Karan, Nikola Vujović, Gordan Kičić, Nebojša Glogovac, Boris Milivojević i mnogi drugi, ali je vrlo zapaženu rolu dobila i Ana Marković koja je glumila konobaricu Ljubicu. Kengur (kojeg tumači Nikola Đuričko), mladi fudbalski golman koji igra za Istvič, napustio je Beograd, ali ipak, u njemu je ostala njegova nekadašnja ljubav – čuvena Ljubica, koja se sa Kengurovim odlaskom našla u ljubavnom trouglu.

Ana se nakon ovog filma se pojavila u još nekoliko ostvarenja, uključujući i film “Žena sa slomljenim nosem”, gde je briljirala u ulozi prodavačice. Prema njenim objavama na društvenim mrežama evidentno je da se sdaa u najvećoj meri se posvetila porodici i odgoju dece.

Pogledajte kako Ljubica iz filma “Kad porastem bću Kengur” sad izgleda:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar