Početna » OLJA, IMAŠ USTA K’O GARAŽA ZA FIĆU! Zgodna voditeljka izvadila silikone – “Komšiji je ispao telefon kad me je video!”

OLJA, IMAŠ USTA K’O GARAŽA ZA FIĆU! Zgodna voditeljka izvadila silikone – “Komšiji je ispao telefon kad me je video!”

by admin

Atraktivna Olja Crnogorac rešila da se vrati prirodnom izgledu

 Olja Crnogorac izvadila silikone
Izvor: Instagram/montenegrina_o

Nekadašnja voditeljka i učesnica rijalitija Farma Olja Crnogorac, izvadila je silikone iz usana.

Ona je na društvenoj mreži Instagram objavila video u kojem priča kako se odlučila na intervenciju uvećanja, potom smanjenja usana, ali i kakve je komentare dobijala od porodice dok je bila “ne jednom, nego dva puta napumpana”.

Kao što je govorio moj deda, Oljka, imaš usta kao garaža za fiću”, počela je Olja snimak na Instagramu i objasnila da je nekoliko puta išla na intervenciju uvećanja usana, “da bi se usta krivila kada bih pokušala da se nasmejem”.

Nekadašnja voditeljka, sada dizajnerka potom priča da su je roditelji “uhvatili za kosu” i odveli kod lekara u Zagreb koji joj je izvadio silikone iz usana, nakon čega se vratila u Beograd na oporavak. “Izašla sam na terasu da sklonim neki veš, a pored je bio komšija koji je pričao na telefon. Možete misliti kako sam izgledala“, govori Olja u videu.

Pogledajte:

Ali, i kako danas izgleda Olja Crnogorac:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar