Početna » OVAKO JE BILO NA FRISTAJLERU PRE NEGO ŠTO JE NASTAO HAOS: Relja nazdravlja na bini, a splav KRCAT – isplivao snimak!

OVAKO JE BILO NA FRISTAJLERU PRE NEGO ŠTO JE NASTAO HAOS: Relja nazdravlja na bini, a splav KRCAT – isplivao snimak!

by admin

Pogledajte šta se dešavalo u novogodišnjoj noći na splavu Fristajler, samo nekoliko trenutka pred nesreću

 Fristajler potonuo isplivao snimak sa žurke
Izvor: Adriamedia screenshot/MONDO, Stefan Stojanović

Poznati splav “Fristajler”, koji je samo nekoliko minuta posle ponoći počeo da tone, bio je preopterećen. Neposredno pre incidenta Relja je doveo atmosferu do usijanja, svi su pevali i veselili se u njegovom novogodišnjem repertoaru, a kada je došlo do potapanja splava, nastala je panika, a kako Kurir saznaje, Relja je među prvima izašao sa splava.

Sada je isplivao još jedan snimak, nastao samo nekoliko trenutaka pre nego što je Fristajler krenuo da tone. Svi su se uplašili da će bina da se sruši i iz tog razloga su Popovića odmah izveli napolje. Na svu sreću povređenih nije bilo. Policija i vatrogasci su brzo stigli na teren. Na lice mesta upućene su bile dve ekipe Hitne pomoći. Dalja istraga će utvrditi šta je uzrok ove nesreće.

00:17

Evo šta se dešavalo pre incidenta na Fristajleru
Izvor: Kurir

Izvor: Kurir

Pogledajte slike sa lica mesta:

 Ali, i kakva je situacija jutros:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO, Kurir)

Slični članci

Ostavite komentar