Početna » PERTLE NA GRUDIMA SAMO ŠTO NE PUKNU! Kraljica bakšiša OBARA S NOGU – Tea pomutila pamet muškarcima u najluđoj noći!

PERTLE NA GRUDIMA SAMO ŠTO NE PUKNU! Kraljica bakšiša OBARA S NOGU – Tea pomutila pamet muškarcima u najluđoj noći!

by admin

Tea Tairović u najluđoj noći sve je oduševila i oborila s nogu izazovnom kombinacijom.

 Tea Tairović u izazovnoj kombinaciji za doček
Izvor: Instagram/tea_tairovic

Kraljica bakšiša” koja izazovnim plesom napravi pometnju gde god da se pojavi, 2023. godinu dočekaće s beogradskom publikom, a na nastupu se pojavila u suknji i topu koji je muškarcima raspalio maštu!

Tea Tairović na sebi je imala suknju do poda svu u cirkonima, a maleni gornji deo napred je bio raskopčan, neki bi rekli, i previše. Takođe u cirkonima premali top je napred imao samo tanke pertle koje su jedva zadržavale pevačicino bujno poprsje da ne ispadne, a šta će se desiti do kraja nastupa, kada zameša kako samo to ona ume, ostaje da saznamo.

Tairovićeva nije želela da otkrije da li je obukla crveni donji veš kao neke njene koleginice koje veruju da to donosi sreću, ali je poručila da je jako srećna što ove godine u najluđoj noći nastupa pred beogradskom publikom.

Pogledajte i delić Teinog nastupa:

Kao i šta je još otkrila prisutnim medijima pred nastup!

04:28

Tea Tairović pred Novogodišnji nastup sumirala utiske za Kurirć
Izvor: Kurir

Izvor: Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar