Početna » POSLE FUDBALERA SMUVALA 13 GODINA MLAĐEG TENISERA?! Kaja Ostojić slaba na hrvatske sportiste – uhvaćeni u restoranu!

POSLE FUDBALERA SMUVALA 13 GODINA MLAĐEG TENISERA?! Kaja Ostojić slaba na hrvatske sportiste – uhvaćeni u restoranu!

by admin

Kaja Ostojić se pre nekoliko dana vratila starom životu, takođe i karijeri koju je zapostavila, ali izgleda da nije dugo bila sama.

 Kaja Ostojić uhvaćena sa Bornom Ćorićem
Izvor: ATA Images/Anotnio Ahel

Kaja i Borna su se navodno poslednji put videli u četvrtak uveče, kada ih je ekipa Kurira snimila u jednom restoranu u kojem je nastupao Ljuba Aličić. Borna je navodno tog dana avionom stigao iz Zagreba u Beograd, a pre izlaska zajedno su otišli na trening, u teretanu koja je u vlasništvu pevačicinog bliskog prijatelja Nikole Anđelića, inače unuka Ere Ojdanića, koji se tog dana pohvalio na Instagramu da mu je poznati teniser došao u goste.

Pevačica i teniser su došli u restoran oko devet sati uveče, a tamo su ih čekali Kajini prijatelji Nikola i Duško. Imali su mesto u glavnoj sali, a Kaja je sedela pored Borne i sve vreme su pokazivali da su veoma prisni, ali i da između njih ima možda i nešto više od prijateljstva.

Pogledajte fotografije!

Kaja je sa Mateom Pavlovićem bila u vezi tri godine, a hrvatski fudbaler je takođe bio mlađi od nje – sedam godina. Živeli su zajedno u Francuskoj, a raskinuli su u julu 2021. godine, posle čega se pevačica vratila u rodni grad, ali i na muzičku scenu koju je zbog ljubavi zapostavila.

Kaja i Mateo su ovako izgledali zajedno:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar