Početna » POVELE RAT OKO SILIKONA U EMISIJI! Katarina Grujić odbrusila Staniji, sada objasnila – “Rekla je da imam veće od nje!”

POVELE RAT OKO SILIKONA U EMISIJI! Katarina Grujić odbrusila Staniji, sada objasnila – “Rekla je da imam veće od nje!”

by admin

Katarina Grujić demantovala da je želela da uvredi Staniju Dobrojević, pa objasnila zbog čega joj je odbrusila tokom rasprave o veličini grudi.

 Katarina Grujić o svađi sa Stanijom
Izvor: YouTube/Ami G Show/Kurir/screenshot

Pevačica istarleta najpre su uopšteno govorile o plastičnim operacijama, a Kaća je jednom konstatacijom spustila starletu. Stanija je prekorila pevačicu rekavši da ima znatno veće grudi od nje, ali da je ona prikladnije to prekrila, te ju je Katarina oduvala odgovorom. Ona je odbrusila da je viša od Stanije za tri glave, a u “Pulsu Srbije” na Kurir televiziji je rekla šta zapravo misli o tom sukobu.

Kaća je demantovala da je njena namera bilada uvredi Staniju, već da je njen komentar više bio šaljiv.

“Nisam se naljutila, samo želim da ona ne misli da sam htela namerno da joj naudim. Ona je rekla da imam veće od nje, a ja sam to demantovala rekavši čak i da ih imam, to se ne bi primetilo jer sam viša za tri glave. Drago mi je da je ona shvatila da nisam htela da je uvredim, već sam to ovako rekla kroz šalu”, poručila je pevačica.

Pogledajte Kaću:

 Evo i Stanije:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar