Početna » PREVARIO ŽENU PRED MILIONIMA, PA ŠUTNUO LJUBAVNICU I SMUVAO TREĆU: Pevač progovorio o skandalima – Gledam samo sebe!

PREVARIO ŽENU PRED MILIONIMA, PA ŠUTNUO LJUBAVNICU I SMUVAO TREĆU: Pevač progovorio o skandalima – Gledam samo sebe!

by admin

Nikola Grujić Gruja imao je buran period tokom prošle godine, budući da je bio na stubu srama zbog javne prevare u Zadruzi.

 Gruja posle prevare o pomirenju sa ženom
Izvor: YouTube/Grand Magazin Tv Grand

“Sve što radim u životu radim da bih bio srećan, zato sam samoživ, mislim, tako se pokazalo, iako ja ne smatram da je to tako. Tačno je da gledam uvek sebi da ugodim, pa i po cenu da se neko drugi ne oseća najbolje, ali se vodim emocijama i trenutnim osećajem“, izjavio je Gruja, a na voditeljkino pitanje da li se pomirio sa suprugom želeo je da izbegne odgovor.

“Moje emocije trenutno su samo u muzici i samo bih o tome da pričam i da budem fokusiran na to. Nisam se pomirio sa ženom“, poručio je u “Grand magazinu” i dodao: “Uvek sam se vodio rečenicom ‘ko zna zašto je to dobro’, tako da ne znam da li bih sve isto radio kao i do sada. Možda bih promenio neke loše navike i izbore koji su me koštali, ali ključne stvari nikada. Osim zdravlja, samo želim da budem srećan!“. 

Ovako je izgledalo njegovo učešće u Zadruzi:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar