Početna » SVI SU SLAVILI S RODITELJIMA, A JA S BAKOM I DEKOM: Milica Pavlović otkrila šta je najviše volela u detinjstvu na Božić

SVI SU SLAVILI S RODITELJIMA, A JA S BAKOM I DEKOM: Milica Pavlović otkrila šta je najviše volela u detinjstvu na Božić

by admin

Milica Pavlović je odrastala s bakom i dekom koji su se trudili da ne oseti nijedan nedostatak, a za Božić je uživala na selu.

 Milica Pavlović o detinjstvu i Božiću
Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Pevačica Milica Pavlović prisetila se kako je nekada slavila Božić, kada nije živela u Beogradu i kada je odrastala uz baku i deku koji više nisu među živima, a o kojima je često govorila u javnosti i nije krila koliko im je zahvalna na svemu što su joj pružili. Veoma se raduje praznicima i danas, a svake godine ih proslavlja u svom Leskovcu. Iako je ove godine tužnija zbog najmilijih, za Božić poštuje verske običaje i često se priseti detinjstva.

“Baka i deka su mi nadomestili svaki praznik i nisam osetila nijedan nedostatak, ranije, dok sam bila mlađa, zanimalo me je zašto ne mogu da budu moji roditelji sa mnom zajedno na Božić. Oni su bili već uveliko razvedeni. Bilo mi je lako objasniti, ali volela sam da zapitkujem. Bilo je par nekih čudnih momenata kada vidim da neko slavi Božić sa svojom kompletnom porodicom, a ja samo sa bakom i dekom i ocem koji nekad dođe, ali desilo se da nekad nije mogao da dođe zbog posla, jer radi u inostranstvu”, izjavila je Milica Pavlović i otkrila šta najviše voli da radi tokom Božića.

“Ja degustiram, imaju najboljeg degustatora, i u komšiluk odem da degustiram. Iako kažu da se za Božić ne ide nigde, pa šta, idem ja da sve isprobam, družim se s ljudima. Ja sam devojka sa sela i ja bih volela da ljudi u gradu dožive ono što smo mi na selu ranije doživljavali“, ispričala je svojevremeno.

Danas je jedna od najtraženijh i najatraktivnijih pevačica, a pogledajte kako je nekada izgledala:

(MONDO/Grand Online)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar