Početna » PRONAĐEN MRTAV U KOLIMA! Preminuo unuk legendarnog Boba Marlija – Imao je 31 godinu, nagađa se da je ovo UZROK smrti!

PRONAĐEN MRTAV U KOLIMA! Preminuo unuk legendarnog Boba Marlija – Imao je 31 godinu, nagađa se da je ovo UZROK smrti!

by admin

Džozef Mersa Marli, unuk legendarnog Boba Marlija preminuo je u 31 godini, a tragičnu vest potvrdio je njegov potrtparol.

 Preminuo unuk Boba Marlija
Izvor: Instagram/jomersamarley/screenshot

Unuk Boba MarlijaDžozef Mersa Marli pronađen u svom automobilu bez znakova života, ali službeni uzrok njegove smrti još nije objavljen. Međutim, nagađa se da uzrok smrti ima neke veze sa astmom jer se mladi umetnik celog života borio sa njom.

Džozef je bio jamajčansko-američki umetnik. Bio je nastariji sin Stivena Marlija i unuk legendarnog Boba. Od njega se oprostio i premijer Jamajke – “Neka nađe večni mir dok mi oplakujemo njegov odlazak”, rekao je Endru Holnes. Rođen je na Jamajci 1991, ali se s 11 godina preselio u Majami. Od ranog doba bio je izložen muzici. Džozef je prvu pesmu objavio 2010, a ceo album izašao je 2014. godine. Prošle godine je objavio drugi i poslednji album.

Dok je promovisirao pesme, Džozef je govorio o svom dedi – “Uvek slušamo mišljenja ljudi o ulozi koju je igrao ne samo kao član porodice i otac već i u svetu i uticaju koji je imao na rege zajednicu i kulturu“, rekao je Mersa svojevremeno. Džozef je iza sebe ostavio ženu i ćerku.

Inače, legenda rege muzike Bob Marli preminuo je u 36. godini od melanoma, 1981. Imao je 11 dece sa 7 žena. Stiven Marli osim Džozefa, ima i ćerku Mistik, a ostali rođaci su muzičar Zigi Marli i preduzetnik Roan Marli. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar