Početna » PRVI PUT PRED KAMERAMA SA ĆERKOM! Kaja pokazala naslednicu – Nikolina ima 20 godina, a izgledaju KAO SESTRE! (FOTO)

PRVI PUT PRED KAMERAMA SA ĆERKOM! Kaja pokazala naslednicu – Nikolina ima 20 godina, a izgledaju KAO SESTRE! (FOTO)

by admin

Kaja Ostojić prvi put se pred kamerama pojavila sa ćerkom Nikolinom i otkrila nešto više o njihovom odnosu.

 Kaja Ostojić ćerka Nikolina
Izvor: Instagram/kaya_ostojic

Nije poznato da li je pevačica ponovo srećna u ljubavi ili pak uživa u samoći, a sada je iznenadila sve kada se pred kamerama prvi put pojavila sa svojom ćerkom Nikolinom, koju je dobila sa višim mužem Nikolom Dragojlovićem sa kojim nije u dobrim odnosima. Kao što je već poznato, Kaja je Nikolinu rodila kada je imala samo 19 godina, pa i ne čudi da izgledaju kao sestre, što im redovno govore i zbog čega dobijaju najlepše komplimente.

“To je moja ćerka dvadesetogodišnja, koja je trenutno na raspustu, a inače je u Americi na koledžu. Pravi mi društvo, bolje sa mamom nego u gradu”. priznala je Kaja, a potom je Nikolina otkrila kakav odnos neguje s majkom.

“Mi smo uvek imale dobar odnos, kao drugarice. Drago mi je da imam mladu mamu. Opuštena je, mogu da joj kažem puno stvari zbog toga, da joj se poverim”, kaže lepa Nikolina za “Premijeru”.

Kaja je otkrila oko čega se najčešće svađaju.

“Oko odeće se svađamo, uglavnom. Uvek mi je ulazila u ormar bez odobrenja, uđe i ne vraća. Izgubi mi kaiš od kaputa, to su ti momenti”, požalila se Kaja.

Ovako izgleda Nikolina:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar